Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zna se ko je drzao zeljeznice FBIH, SDA kadrovi su iza sebe ostavili pustos kao i u stotine drugih javnih firmi. Samo GRAS u minusu 200 000 000 KM a od rata SDA upravljala tom firmom................... glupi narode pa opet glasajte za zelene krimose!
Taj narod bi trebao glasati za nekog ko se do sada nije okusao u " politickim vodama ". Zasto glasati za provjerene kriminalce i dati im jos koju godinu da pustose drzavu ?
Hocemo li i ovdje pokazati solidarnost?E ovu poplavu je nemoguce sanirati,a poplavljeno je i zahvaceno klizistem kompletno drustvo.
i ove ce poplave "kliziti" opet po zeljeznici, a bogami i po narodu, jer je ovo opet jedna od milion prilika da se ovi malo veci obogate od dosadasnjih kao i nadolazecih donacija
Rezultat brankovićevog "minulog rada"!
Stečaj i završiti priču, pa dosta više ... decenijama, u međuvremenu ispitati i kazniti odgovorne ...
Papci kupite jos onih vozova niskoprofilnih ;)
Jel ovo neka nova vijest??
Željeznice imaju dug od 142 miliona KM prema državi i preko 2000 radnika viška. Zapošljavalo se po političkim linijama za potrebe izbora i tada niko nije protestvovao, a kamoli štrajkovao. Trošile su se para nemilice, državi se ništa nije uplaćivalo godinama. Potrebno je pročešljati knjige, svesti broj zaposlenih na realan broj s kojim Željeznice mogu poslovati pozitivno i nakon toga otpočeti ulaganje u Željezničku infrastrukturu.
hmmmm@ Sve si u pravu osim toga da kadra na pruzi fali ljudi se krpe nisu iskoristili ni godisnji od prije dvije godine jer nema ko da radi dok su kancelarije pune ko šibica tu je taj višak, sto se tice duga država je dužna zfbih novac jer na kraju krajeva država i raspolaže tim novcem sto znaci da 90% BiH ekonomije kakva god bila leži na željeznici ako željeznice stanu bice pravi kolaps vjeruj
hmmmm Kad toliko znas koliko je zeljeznica duzna drzavi, evo ti za informaciju da je drzava zeljeznici skoro triput vise duzna (malo se bolje raspitaj), zato nelupaj i necitaj previse dnevni avaz jer taj list najvise ljaga zeljeznicu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tenderi pravljeni za ove poslove su radjeni za vrijeme prethodne vlasti, posao takodjer, da bi se nakon svega toga doslo do toga da sve sto je ucinjeno ne smije biti uz zeljeznicu. E koja firma je bila izvodjac radova i sta je zapravo i radila pitaj boga, ali vjerovatno da je od nekog od ovih SDA-ovaca koji su to eve i odobrili
Ajde jos samo fali da nam propadne Zeljeznica FBiH.
Ovo se nije moglo odjednom desiti,sve ovo je rezultat lopova koji su prosli kroz zeljeznice i koji su na kraju prosli nekaznjeno,od Brankovica do ostalih lopova.
jos uvijek trpimo posljedice sda politike, samo dokad?
Brate moj, neko je kriv za to stanje, nađite ga i rokajte dalje. Nije red da se ovoliki dugvi praštaju i zaborave, što jest jest.