Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se moze dati dozvola a da se ne zna namjena? Valjda se na razne namjene primjenjuju razni propisi i uslovi - moras li imati lift, koliko parking mjesta moras osigurati ako su stanovi, ako su poslovni prostori, ako je hotel ... ovo je tipicno za urbaniste Opcine Centar. Pijaca.
Tako je u normalnim i pravnim drzavama, ne i kod nas. Vidis da se otvaraju raznorazni poslovni objekti na skakljivim lokacijama. Namjena hotela ce biti pranje novca foteljasa.
Napraviti bordel I legalizovati vutra za bolje sutra
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Seljaci jedni, na starim slikama tri sprata, ii prekrasan sat kao dekoracija. Prelijep objekat. Ovaj sa 4 sprata i bez sata kao ukrasa djeluje kao kupleraj.
Haha, nacionalni spomenik je obnovljen, e sad šta ćemo s njim? Komisiju oformiti prvo, ako Dinka dozvoli. Hmm, Zagreb, šine tamo i vamo, nešto kao fleš. Prvi tramvaj preko Trešnjevke.
Jes, to je ta pjesma, jeeee. Dobro si uvezao. Nemoj da te zaspem sa Azrom, ne kontaš ti to.
Teško je s tobom pričat, ali šta kontaš?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
obogacivace plutonijum u njemu
Ako je dobio dozvolu za nacionalni spomenik onda mu valjda po tome namjena treba ostati ista? Koje nebuloze. Dobro, mislim nikada se ne zna hoce li koja dama zaplesati na sipki unutra, ali ni Holiday Inn-u nije tako lose :P
ne mora namjena, mora izgled, sto nije ispostovano
To se slazem. Nije bas originalan. "Pljunuti" mozda.
aferim moji "Neimar"-i, to mozete posteno samo vi.
mene vise brine namjena "turistickih kampova" sto grade arapi...
Završavaju se radovi na Hotelu Zagreb, još uvijek se ne zna namjena objekta?????????????
Serem vam se na vasu arhitekturu. Cisti i namjeran promasaj. Ovo lici, ustvari nema s cime bih se moglo porediti majku vam seljacku.
To više nije hotel, a po svemu sudeći neće se zvati ni Zagreb. U ovom gradu mislim da viśe ni nema izgradnje a da se zna konačna namjena objekta. Ali kako je ovo bila ruševina i ruglo u samom centru, ovo je odlično sve i da se ne otvori. Samo još kad bi grad/kanton, čija li je to već nadležnost, sredio ostale fasade okolo, pa da ovaj dio grada zablista.
...ma šta ste se uzbehuzurili - biće KUPLERAJ i tačka, odnosno TOČKA...
Trbali su restaurirati izgled hotela Zagreb kakav je bio prije 1933, to bi bilo istinski, a ovo neke nove fasade, djaba nije isto....
što ima zvanje nacionalnog spomenika samo je plus vlasniku imat će dosta olakšica, Ne radi se ništa na ćoravo kod nas.
Komisija za očuvanje nacionalnih spomenika želi da ih ruši, jer kao obnova nije bila originalnim materijalom.
Daj Bože da nisu podkupili i tu komisiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znaju koja ce namjena biti hotela Zagreb??? halooooo, hotel Zagreb sta nam to ime kaze??
Trebaju napraviti sat na vrhu
Ružna zgrada.
A Minjon? Piva poslije parkuse.
nekad bilo... a jagoda