Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
manje tuca alkohola saobracajnih nesreca nadrogirane djece ,manje posla za hirurge i policiju.........
Pa onda ce se iselit pola drzave u Srbiju, ako je kriterij slušanje turbo folka. Ma da, nek nas truje nasa bosnjacka folk gamad, gegaji, selmice, sejo boyevi i slicno jer su oni mnogo drugaciji i bolji od onih koji nam dolaze preko granice...WTF!?
konacno nesto kako treba, pa dosta su handrili male radnjice.......super, svaka cast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A KO VOLI TURBO FOLK, MRS U SRBIJU.....
sto se tebi seljaci sa ilidze zube polomiti, ako ih imas ikako!!!
islamska krmad ce novu godinu slaviti u begovom svinjcu
K\'o, jesi li se to nasao prozvan?
@Hare, dodji na Ilidzu pa to reci :)
zabraniti srbijanskim turbofolk droljama nastupe u sarajevu zabraniti vlaškoj gamadi da truje bosnu
sad lagano ufurati u Atilu, x, Retro....
Sta se ovo desava? Ne mogu da vjerujem, zar u nasoj drzavi ovo moze da se desi.. svaka cast na ovakvim akcijama, mislim da krenu u pravu akciju mogu zatvoriti jedno 95% objekata u drzavi radi slicnih i gorih razloga, al dobro je i ovo samo naprijed!!!
a sto je to bodyguard seljacko mjesto jel harise
Tesko nama Muslimanima ovo hi nam namjerno rade ! Fetva na policiju !
sta mislite da li ce se otvoriti za novu???
jos kad bi ih definitivno zatvorili :)
jejejejejejejejejejejejejeje!!!!!!!!!!! znaci jos vise seljacina na ulici za novu, gdke ih niko pretrest ne moze al mi je posebno drago radi-zbog opere. brvhahahahahahahhaah