Najuspješniji dosad
0
Zatvoren mostarski sajam
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad ce kod nas stici ti gospodari prstenova ili kak se vec zovu?
NECETE .. samo Dzeko iz dijaspore ce dobiti lovu i niko vise ...
pipo oce li sta para ostati i za nas bosnjake u diajspori.. nemere se vise na socijali na trulom zapadu ? oce mo li i mi ista dobiti od te love ?
Hocemo BiH-u funkcionalnu i demokratsku! ali i SERIJATSKU. Uskoro nas ZMAJ HARE podize pare od donacija 14 milijardi dolara koje je orocio na tajnim racunima sirom arapskog svijeta , onda ce srbi i hrvati vidjeti \"ko kosi a ko vodu nosi \". Dzeko ce biti ministar za sport. A ovakvi sajmovi nam nece trebati. Svaki bosnjak ce dobivati od Hareta 1000 eura mjesecno a ako je VEHABIJA 2000 eura.Srbima i Hrvatima necemo nista dati, oni ce moati da rade, dok cemo mi samo ispijati kahve [alkohol ce biti zabranjen a zene nece moci same na ulicu, osim od Srba i Hrvata] .. BIH4EVER
bar su se dva pedera karala uspjesno, tadic i covic...
A kad ce u Teheranu,.... pardon, u Sarajevu biti odrzan neki uspjesan privredni / gospodarski sajam? Koje hidzretske godine da se nadamo? 1500 i neke godine ili koju godinu kasnije. Na tom sajmu se mogu izloziti samo najnoviji modeli kamila ili najnoviji model pojasa sa eksplozivom... :-))))