Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko bi rekao, u tako zdravoj ekonomskoj sredini i atmosferi fabrika se zatvara !? Šok i nevjerica....
Vlasi ispusili.
@ZastoDusmani "Srbi su zločinački dupeglavci" Richard Holbrooke, Njujorker, 6. studenog 1995. "Trebalo bi da bombardujete Srbe" Papa Ivan Pavao II, riječi upućene predsjedniku Clintonu u Denveru, SAD "Srbi su narod bez zakona i bez vjere. To je narod razbojnika i terorista." Jacques Chirac, predsjednik Francuske, lipanj 1995., na sastanku šefova vlada država članica EU) "Srbi nisu naročito pametni" Lawrence Eagleburger, bivši državni tajnik SAD
Ma jebbeš fabrike u Republici Srpskoj, koga briga za to, imaju ljudi pametnijeg posla kao na pr: lijepljenje fotografija ratnog zločinca na svakom raspoloživom srpskom prozoru.
@AriaScorpio BITNO DA SE SRBUJE MAKAR SLAMU JELI!!
jesam guzio svu noc
gdje nece kutia 5 km, drzava bi sebi uzela 4, narod mota vec odavno kila je 15 KM.
Tamo gdje fabrika duhana propadne, propast će sve.
Hajde donjece Dodik dvije gajbe i kutiju Ronhila pa cete na kapiji zajedno zapaliti i popiti.
Hah Bat kupio brendove i sad ce ih stancat u sarajevu
Dok je Tito bio samo se otvaralo, sad se samo zatvara.
NOSI VANGO ONO SU NAMA NA GRBAČI, FADILE SPASI IM OPET BUDŽET TKZ RŠ-U GENOCIDNOM TKZ ENTITETU. I SAD BI KOČIJAŠ IZ BL DA BUDE NA NIVOU FBIH E NEĆE MOĆI NEĆEŠ NAS PLJAČKATI DIKTATORU. BOG BOSNA I BOŠNJACI⚜️.
Sad će Ronhil Dodo preći na Drinu bez filtera
jos jedna kvalitetna privatizacija
Odumirući narod, odumiru fabrike zatvaraju se škole,stigla ih ona narodna: Da Bog da se o svom jadu zabavili.Propali projekat, sreća pa nemaju pametnih koji bih vodili u integraciju. Tako bi svoju propast ublažili a i budalsti merhametli Bošnjo bi im halalio. Sreća pa su zadrti i nemaju viziju, ovako samo treba kokice u ruke i gledati kako se koprcaju, i kako sve što su zasrali lagano hapaju.
Jedan u nizu dokaza da su entiteti suvisni! Republika sa jedva 3 mil stanovnika netrebaju ni entiteti ni kantoni. Novaz iz administracije preusmjerit u strateske investicije i eto novih, odrzivih radni mjesta! I bolja buducnost za omladinu
@oftheDay Dzasmine majmune jos jedan profil ?!
ZAšto kod nas sve mora izgledati kao de je preživjelo 7 svjetskih ratova i 3 smaka svijeta ?
ne puše ga više pravoslavci bosanski?
Glavno je da je onaj koji treba pokupio proviziju, dalje, proizvodnja cigareta nije vise perspektivna, i treće, eto dobre parcele u centru grada , pa samo je nebo granica!Kako rekoh, veliki srbi su uzeli masne provizije, a kmetove ko grebe....beeeee ovce moje
Sad ce Dodik da napravi miting vezano za ovo i izmedju ostalog da baljezga BiH nemoguca zato je i propala ova fabrika necemo u Sarajevo , nezavisna RS i na kraju zapjevat Ne moze nam niko nista a ovi radnici ce zapljeskat i rec zivjela republika srpska, a onda kuci praznih stomaka.