Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedajte im, hoce da nam uvaljuju svoje pogane produkte nista drugo nije u pitanju.
Samo se ti brini za svoje dvoriste g. Realista; ne znas sta govoris... Opusti se druze, ni cika Franjo nije ostao da zivi vjecno; otisao je nazad Gospodaru i sad Njemu polaze racune o svemu. Nego, fokusirajmo se mi na ekonomiju, pametnije bi bilo svima nama. Da bar djeci ostavimo normalniju situaciju, a mi smo ionako proputovali svoj dio... Eto, pitaj Merlina ako ne vjerujes - .. mi smo samo putnici ... Pozz...
Samo mi nijejasno sta se u to upetljava ova propala drzava BiH.Bolje joj je neka rjesava probleme u M-H/F,jer ce ubrzo doci do potpunog kolapsa te na silu stvorene drzave u koju je Herceg-Bosna unijela svoju drzavnost a Poturkija je samo unijela svoje probleme nepriznate i nepostojece nacije i drzave.
Nisam ja dao nikakvu dozvolu nikome!