Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oJKQmJ , [url=http://honokfrojwsx.com/]honokfrojwsx[/url], [link=http://bwstxgmlfhhg.com/]bwstxgmlfhhg[/link], http://lqdihuhnfutv.com/
Rusi dalje ruke od nas, Federacija je zona uticaja talibana i Al-Kaide.
m9bZ3D xilipntllecb
hJAC2K , [url=http://tvhaehljkdal.com/]tvhaehljkdal[/url], [link=http://kaklajzpdduz.com/]kaklajzpdduz[/link], http://skfxawxxbxai.com/
JlP9lM nrfbkvmwxixa
Прича се прича да Руси долазе...
PozdravSve čestitke Milomiru na njegovoj sanrtici a posebno PK NOVI GRAD na live streaming , i mogućnosti da pratimo takmičenje i kada nismo sa svojom djecom ..nadam se da će mo imati i u buduće priliku da npr. iz Banja Luke pratimo live događaj .. l.p.
@ realno, ne uzimaj moj nick jer nisi kompetentan da govoriš na nivou sa kojeg se ja obraćam, nažalost. Zaista bih volio da si isto ili čak više kompetentan od mene. Dok god se ministarstva, agencije i sl. raspoređuje po entitetima, u ovoj državi nema napretka jer svako može krasti kako stigne, pri tome se vadeći na entitete, međuentitetsku \"mržnju\", \"zavist\" i sl. gluposti. Rusi će nam ali i svako drugi kojem se mi faktički prodamo, uzimati 80% onoga što oni izvade (bukvalno potpisujemo ugovor sa đavolom ili sami sebi smrtnu presudu) ... ako ne i više a nama će ostajati sitnica koja će se dalje dijeliti na neka nelogična mjesta i džepove tako da će običnim građanima ostati skoro nula a isto tako skoro nulu će napredovati ova država, bilo infrastrukturalno ili općenito.
svaki entitet je nadležan za ova pitanja , i on bi od sredstva od MMF , platio opremu i istraživao na svom prostoru . ovako ova napadna politika bratsva i jednistva , samo boljeg i većeg , realno natjera Srbe , da 20 % o dobijenje NAFTE preko da RUsima da usavršavaju oružije kak obi nas mogli braniti od nove neke ageresije NATO i domaćih izdajnika .
Radi energetskih resursa i mnogih drugih stvari (Visoko) je i bio rat na ovim prostorima a ne zato što se određeni narodi mrze i sl. To možete mačku od rep svezati. Politika zavadi pa vladaj, inače bi nam se ne bi moglo ovoliko oteti.
Otišle Energoinvestove studije kao poklon SHELL-u, od strane ove SDP-ove mafije
Rusi dalje ruke od nas, u federaciji su prozapadni i americki interesi
Da smo država kako treba od kredita MMF-a bi iskoristili dio te kupili svu potrebnu opremu i platili stručnjake koji će za nas i državu Bosnu i Hercegovinu tj. Agenciju za istraživanje i eksploataciju energenata , a koja bi radila na državnom nivou (i koja trenutno ne postoji) istraživati naftu a ne da narednih 50 godina 80% onoga što se izvadi iz NAŠE zemlje odlazi u tuđe džepove a nama da ostaje skoro ništa. Skontajte - sa parama iz NAŠE zemlje možemo kompletno rekonstruisati i izgraditi NAŠU zemlju !!!
nas su braća prdoslavn a opljačkali u rafinerijji brod
Ko je radio sa Rusima ostao je bez novcaq sigurno. Ne smijete zaboraviti da su nam Rusi još dužni od 80-ih godina i nikada nam nisu isplatili ni centa. Hrvatima su dug vratili u helikopterima, a nama u limunu. Jedino ako ste ludi daćete Rusima da ovda vršljaju.