Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj sistem je zasnovan na krađi javnog novca. Prema tome, mora biti javnog novca. Treba se imati odakle ukrasti
@BullevarSltanaMurata Za tvoj večni incestni brlog je Sarajevo Pariz. Zato ga toliko i mrziš bijedniče.
@DunjaluckiBayraktar2 Tito je umro, bavi se budućnošću ako je vidiš da svojom lopovskom SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Meni smješniji narod koji je vjerovao da će te akcize ići za autoputeve, a ne za plate uhljebima.
Ja. i ?
Gdje su naši VRLI ZNANSTVENICI, PROFESORI, STRUČNJACI ??? Zašto oni ŠUTE !!! KOORIDOR 5C je definitivno ekonomski PROPAO PROJEKAT !!! 20 godina grade AUTOPUT i država je ekonomski sve SLABIJA, a POJEDINCI koji su u PROJEKTU, sve BOGATIJI !!!
Pa 10 kantona, 1 Federacija, 1 RS, Brcko distrikt,vijece Ministara = spisak koji do sutra mozermo dopisivati? Znaci 13 PREMIJERA samo ? O cemu dalje pricati? Ta akciza i jeste da se malo CRKAVICE skupi za taj aparat koji nebi ni Njemacka izdrzala a kamoli ova jadna drzava!
A šta je sa naplatama Autocesta FBIH? Pa uzeli su unazad 15 godina sigurno preko 10milijardi KM? Deru nas na registraciji vozila, na gorivu, plaćamo autoput..
Gledam ove komentare iz Swedske i umirem od šege ahahhahahahahah
zasta se onda dizu basnosnovni krediti svaka 3 mjeseca..i treba veliku reviziju utroska sredstava napraviti,i svu bandu pozatvarati i sve im oduzeti od treceg koljena..dosta vise mafijo
Kad kaze neko glupani nas vode. Ne mozgovi, deru glupane vez godima. Meni jedino to ima logike. Kako glupan moze ovako, dobro i sistematski da te dere? Kako???
Placam ga kroz registraciju, gorivo i putarinu. I onda kaze neko gradi se. Ovim telatidima, ovcama treba naplacivat i kroz zdrastvo i kroz sve moguce stvari. Trebate radit za 1000 km da drzavi ide 800 km a vi i dalje beeeee Baeeeeeedd
Pa šta sad?
Sve nam otmite,pi čku rine smo svakako
onaj SBB ov kadar Adnan Terzic ne zna jel pošao il je došao. A šef mu Radonjcic nema pojma jel u poziciji ili opoziciji
Autoceste FBiH su perjanica. Jedna od rijetkih firmi koja u ovim teškim vremenima posluje u plusu. Doduše od cestarine su prošle god skupili čitavih 36 mil al je leglo kroz dobrovoljne akcize još par 100 tina mil. Neka podijele regres, 13 platu, i nagrade za menadžment pa nisu u minusu da škrtare.
.....ali sam zato cuo da rintate kod privatnika za 7 stoja dok ovi vase pare hapaju i ne grade nista :D
A s druge strane ove postenjacine-botove, volio bih vidjeti samo pola godine na djelu, kad bi poceli krast, jer ljudi moji pogledajte se u ogledalo i recite sebi da vas dovedu pred stol sa devetocifrenim brojevima koji znace novac da nebi ukrali. LAZETE-SVI BI KRALI
haha kako nas kradu koje smo mi budale... ma nema od ove drzave nista ba, a jadan je onaj narod koji ceka da mu stranac rijesi problem