Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislite škutorskih prevozbika
vlasnici tih firmi su najveci olosi i izrabljivaci...vozaci im rade za minimalac, krse sve moguce zakonske regulative u prometu, vrlo cesto neispravna vozila, vise od pola prometa na crno...u nedostatku radne snage u BiH ''nece ljudi da voze i rizikuju glavu za badava'' istu uvoze iz Srbije i ko zna odakle. Poznajem gazde koji kupuju vile po Hr. i Austriji, vozaju Ferarije, a sada im drzava daje milijune...mrs'u'p.m.
@d4d0 pola vozaca penzioneri koji rade u dnevnicu ......
10 MILIONA ZA PREVOZNIKE, 30 MILIONA ZA NAKNADE TURISTIČKOM SEKTORU,...ZASTO VAM OVI NIJE TOP VIJEST?? AHH DA, VI STE RUSKI PORTAL I PISETE SAMO NEGATIVNO O BIH, VLADI,...ODYBI KLIXE
Šta je ba sa željeznicom i brzim vozovima ?