Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kod nas advokati dobro prolaze znam iz ličnog iskustva, ali neka ako urade kako treba pošteno se treba i platiti bome
Svica inzenjer 120k franaka. Nema potrebe u srce kapitalizma ici, gdje te policija ucmeka jer si zvaku bacio na put
Nije sve u novcu niti onome sto novac moze da kupi, i kako rece Gospod, ne zivi covjek samo od hljeba nego od svake rijeci koja izlazi iz usta Bozijh... Vidis, ja sam advokat u Americi a volio bih da sam zadnji iskusenik na svetoj gori.
lahko je njima nemaju ove "fakultete" tipa u Travniku, Kiseljaku gdje pravnici izlaze kao na pokretnoj traci, a znanje jednako da ne kazem nuli, da je ne uvrijedim. Samo kovertu i pravnik/advokat si.
IMA TAMO POSLA ČAK I ZA ŽIVOTINJE: Kad je riječ o ekologiji, estetici i slično, jedan od perfektnih primijera je upravo način na koji Amerika zapošljava koze. Detaljnije pročitati na lokaciji: ba.voanews.com/a/3430939.html
i za pekare.. neko mora praviti hljeb za doktore i advokate... jer to bake platio članak da otjera konkurenciju što bi ha strpala u zatvor i sebiju smjenilo?
..i escort dame!!! Sav novac uzeše doktorima i advokatima 😂😂😂😂😂😂😂😂
a kod nas uhljeb iz stranke... pa jedan esed radeljas koji je sitna riba je za godinu uzeo vise nego doktor u americi za 10 godina pa vi vidite koliko su hapili oni kapitalci iz vrha a sve po zakonu