Komentari (555)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćemo nazad "Bembašu" :)
Bravo ! Ili neka naprave uzgajaliste zaba na ovim sadasnjim skoljkama Bentbase.
........mala bara za ovoliko krokodila...........
A sta ce nam bazen, pored toliko bitnijih stvari, svašta.
Pa ima jos gradova u BiH koji bi trebali dobiti bazen!
a ti odakle si tacno??
i ulaz će da bude 20,00 KM
"ističu iz Općine" " a iz Općine tvrde" " tvrde iz Općine." " rečeno je iz Općine."
Sve super, samo kakva je ekonomska i upotrebna opravdanost OTVORENOG bazena u Sarajevu? Dva mjeseca rada bazena i deset mjeseci nista. Nije li to ipak malo suludo?
ok, slazem se "sta je sa zicarom, sta je sa zakonom o porijeklu imovuine" i sl. ali ima nesto jos prioritetnije: "Sta je sa sigurnsocui gradjana na ulici?". Ne kazem da smo sad Bnonx ili Harlem, ali ipak se desi da te dok hodas trotoarom pokupi neki nas "Pobjesnjeli Max" koji jurca gradom 200km/h, ili da ti neki "baja " priprijeti jer mu se ne svidja tvoja frizura, ili je njegovom "malom" neko nesto reko, pa ne znam da li je sve to normalno ili bi nasa policija mozda mogla preci sa ocjene 5 na 5+.... ( obzirom da se na sve navedene pojave cesto cuje komentar: "Pa imas toga i na zapadu i jos gore"....)
opet bazen bez tonja za skakanje... pa kako da vjezbam za stari most? :( a hoce li biti kakvo obavezno tusiranje prije ulaska ubazen ako su ljudi igrali odbojkuna pijesku?
Pozdravljam i podržavam.
To nama Kirba vraća tozla lagano jer mu je previše, a ide se u starost i treba pred Allaha doći. Lagano, da mu ode pola vreće biće taman, a narod zadovoljan. Al-Shiddi, BBI, Poljine, džamije, mesdžidi, halal banke, halal mesnice, halal restorani, bazeni za mlade itd. Hvala ti Kirba na svemu i živ nam bio. SDA Rulez
Dobro je imam 2 godine da naucim plivat
Mogao bi ja biti milioner
A u medjuvremenu jos jedno 15 dzamija i 20 trznih centara
ove ce abdest uzimati ovi lopovi iz sda bande
To da fundamentalisti oko Fahdove džamije imaju gdje kiselit brade. Valjda će stavit obavezno nošenje kese preko brade da ne dlakave vodu.
Ima li u ovoj državi neki drugi grad osim Sarajeva??? Pa realno sve ide u taj grad,je li se ko sjetio napraviti bazen za Tuzlake,zenicane,biscane, banjalucane....sve u Sa gdje je tu pravda i ravnopravnost? ??Žurim pa pravopis i nije najbolji sorry....