Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VW-u je sad najbolje da se preusmjeri na proizvodnju kućanskih aparata.
Das šporet.
http://i.imgur.com/hddazg6.png
Udruženje auto-limara BiH uputilo majiskrenije čestitke i poželjelo dug mandat!
Novi OH.
pa zar nije wolswagen najbolji cuj kradu od opelaizvršne direktore da bi izasli iz krize ja sramote bože dragi pa zar niste najbolji
Švabo je to...izići će jači i moćniji...
na posudbi iz opela u volksvagen hahahah
opel je super auto pogotovo ASTRA g vozis je 10 g i opet prodas skoro po istoj cijeni sto za golfa 4 ne bih reko
e tek sada su ga popusili
Doveli covjeka iz propale firme? Hmmm..... Da je u Bosni, i clan "partije" razumio bih.
Hoce li sad da im razvije onu poznatu Opel hrđajuću karoseriju?
Bas su se usrecili, Opel/Vauxhall kad uzmes kljuceve novog vozila ruke od prodavca, vec si izgubio 60% cijene koju su platio, kad ga izbacis napolje, vec si izgubio 75% od cijene, za godinu dana ga vise nikom i ne mozes prodati. Bas takvi trebaju VW-u. Bez veze otpustali strucnjake kad se zna da su sefovi VW-a, vlade Donje Saksonije i Njemacki kancelari odgovorni. Bilo je lijepo sahranjivati druuge proizvodjace koji su morali postovati norme zagadjjenja i trositi milijarde eura da to postignu u okviru zakona. EU treba kazniti VW sa 50 milijardi eura, posto ce Amerika kazniti VW sa 18 milijardi, a VW u Americi ne proda 10% vozila kao u Europi, pogotovo ne dizela.
Ja vozio Astru H kupio je za 9000...prodam je nakon 3 godine za 7200 :) a nisam jedini vjeruj, mojne papak biti Opel je strasno dobar auto za nase trziste.
tipicno za bih. samo i bih vw je ikona ostatak sbijeta ga smatra autom za siroke narodne mase.prodaje se polovam isto kao i opel.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za Volkslügen će osmisliti kampanju 'nismo, majke mi, podvalili nam' :)
...ajd, akobogda fau-ve i dobaci do opela :) ...prva asocijacija "golaf. a nije kutija". morete uzet za promo, free of charge.
...jbg, takvi su odavno shvatili bit kapitalizma.