biznis
105

Promo / Vodeći brend u alatima Protech u saradnji sa Hitachi elektro alati nagrađuje

Već nekoliko decenija na području Bosne i Hercegovine, ali i Balkana, Protech djeluje kao vodeći brend u prodaji alata, HTZ opreme, vijčanog programa, cilindara i rezno-brusnog programa. Sa jedanaest kategorija u svojoj ponudi, Protech nudi široku lepezu proizvoda kako iskusnim majstorima, tako i hobistima.

Od svog osnivanja Protech je sinonim za kvalitet, kako proizvoda tako i usluge, budući da kroz svoju široku distributivnu mrežu komercijalista osigurava vrhunsku uslugu svojim kupcima.

O uspjehu Protech-a, govore njihovi brojni partneri kojima Protech osigurava optimalne zalihe, pravovremene isporuke, optimalan asortiman, te usluge merchandisinga, kao i krajnji korisnici koji kroz Protech doživljavaju kvalitetnije iskustvo kupovine.

Lidersku poziciju ovjeravaju i ove godine, kroz uspješnu saradnju sa partnerima, ali i vraćanjem vrijednosti lojalnim kupcima. Iz tog razloga, pripremili su u saradnji sa Hitachi elektro alati, inovativan program lojalnosti. Hitachi je svjetski poznati brend u proizvodnji električnih alata za profesionalce, koji ne žele kompromis u području kvalitete i izdržljivosti alata.

Protech prstenove donesi, Hitachi brusilicu odnesi!

Svaki krajnji kupac Protech reznih ploča može učestvovati u ovom programu lojalnosti do kraja godine. Kupovinom posebno označenih Protech reznih ploča 125x1x22 i zadržavanjem prstena, putem kojeg je moguće identificirati reznu ploču, krajnji kupci dobijaju vrijedne nagrade.

Glavna nagrada je profesionalna "Hitachi" kutna brusilica, koja svojim specifikacijama zadovoljava potrebe vrhunskih majstora. Također smo obezbijedili nagrade i zakorisnike koji koriste manje količine reznih ploča, a opise nagrada možete pronaći ovdje. Broj nagrada je neograničen. Program lojalnosti traje do 31.12.2017. godine.

Više informacija o pravilima učestvovanja u programu lojalnosti možete pronaći na www.protecheuropa.de ili javljanjem na e-mail adresu: [email protected].