Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasi prodadose sve ne pitaju nkog.
E ovo je vitalni nacionalni interes. A ne ono što naši političari govore.
Bravo, svaka čast.
Ta zemlja je vec kineska kolonija pa se i sami trpaju u Australaziju.
Tako to rade pametni ...!!! Naš Bakir nafata stotinjak Arapa, dopelja ih čarter letom do Butmira i onda poklanja sve od reda, u što god Harap prstom upre ...!!! Yebem te zemljo ... ! ! !
Tako to rade pametni ...!!! Naš Bakir nafata stotinjak Arapa, dopelja ih čarter letom do Butmira i onda poklanja sve od reda, u što god Harap prstom upre ...!!! Yebem te zemljo ... ! ! !
Dosta toga je vec prodato Kinezima, bilo je I vrijeme da se tome stane u kraj. Jako puno se o tome pisalo, govorilo, potpisivale se peticije preko interneta, i sama sam potpisnica, i drago mi je sto je vlada ovako reagovala.
Ne samo Kinezima, ne traba se nikome prodavati, treba se svoje cuvati. Jer kasnije u svojoj zemlji, postanes stranac. I pametno su reagovali, tako i treba. Za razliku od ovih nasih, i mater bi rodjenu prodali, nazalost. :-/
@smiling ... Hej cao, sta ima kod tebe...jel odmaras? Ako kazes da, evo me sjedim necu pasti :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo Australci !!!
Pametno, ko jos prodaje zemlju strancima.
bravo australija, mogle bi se ove nase "patriote" izdajniceke ugledat na njih
pa mi smo pustili pojedincima jos u dejtonu pa i prije njega da nam trguju sa ocevinom i djedovinom a to se odnosi na sva tri naroda, ni jedni ni drugi ni treci ne postuju svoju ocevinu ni djedovinu. kako je svejedno srbinu gdje ce mu drvar zavrsiti, hrvatu derventa ili bosnjaku zvornik, da ga sa toga neko pomjeri da mu obezvrijedi to i legalno u miru propise e nisi dobrodosao vise tu.slozili smo se sa time svi.
Jel vitalni ?!
Kod nas arapi sve zivo pokupovase , na sta ce li ce to izac....
a HDZ i SDA se ne mogu dogovoriti koja voda da se sluzi u parlamentu, Jana il Tesanjska
Dođeš na tuđi kontinent i kažeš da si domačin...
Pa svi smo mi odnekle dosli.