Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je tu čudno? Svi su ti bogataši ko dva brata, bez obzira na religije i nacije…
ove se dionice nikad ne prodaju na berzi. od koga je kupio dionice?
i po kakvoj hebenoj nominalnoj cijeni? cijena dionica je stvar potraznje na tzistu. kad je to i gdje objavljeno da telekom vrsi dokapitalizaciju i emitira nove dionice da ih prodaje po nominalnoj cijeni??? opet neki lopovluk izgleda....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
On jeste vlasnik Binga ali onog prvog malog što je otvorio odmah poslije rata , ispod bolnice Gradina , znaju Tuzlaci o čemu pričam . A poslije toga je samo na papiru vlasnik , samo glup čovjek može povjerovati da je sve ovo danas njegovo lično , kao da bi krimi vlast dozvolila da jedan čovjek sve ovo posjeduje.
vlasnik je SDA centrala
Ovaj Lopov tjera svoje radnike da rade prekovremene,koje ne placa,da ciste,peru i ribaju kao da su robovi.Obogatio se na sirotinji koja se bori da nahrani porodicu.Za lijekova ti trebalo majmune lopovski!
nasi iskomleksirani klosari tude im vazda bolje nego nase Lidl Konzum merkator
kad im sad ubaci svoje sekjuritije od sest stoja u telekom
Ode TELECOM U P..... M......!!!!
Bingo = Bakir Izetbegovic
Sad će oni komentari a radnici u bingu rade za 500 maraka
Papak sa dna kace...radnje mu ko iz komunizma
Higijena i cistoca misaona imenica. Udjes cistih ruku, izadjes crnih dok pokupis robu koju kupujes. Na kasi nikad nemaju sitnog. Valjda stalno iznose kesh. Ali eto i tako nesto uspjeva u ovoj zemlji.
SDA
Dionice Telekoma su u padu, dotični vjerovatno ima neku insider informaciju od strančkih kolega. Možda je neka privatizacija u najavi... (razmišljam naglas)
Ko je Una Babić?
žena nekog ratnog profitera garant
Boli ga tuki, ali zato plata svaki mjesec za radnicu 6 glava.
A što svi ovi lopovi imaju glOOOvu ogromnu ? 🤔 Gledaj čehre lopovske. Una Babić? Eeee moji novinari. Nemate vi pojma.
Hajmo KLIX novinari. Istražite nam ko je Una Babić
kćerka Fadila Novalića..-:)))
MA SVI ZNAJU DA JE U TALU S NEDZADOM BRANKOVICEM, I DA JE NJEGOVA MARIONETA!!!
BRANKOVIĆI SU IZDALI NA KOSOVU, SADA ĆE IZDATI I BOSNU.!!!!
Svaka čast.