Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
16-ti put. Na kraju ce Mile rodjenu majku zaloziti kao ziranta. Da narodu nije Federacije pocrkali bi od gladi.
ZATO MU TREBA DRZAVNA IMOVINA DA JE MOZE RASPRODAT,U SRPSKOM ENTITETU TREBAJU BITI ZAHVALNI FEDERACIJI STO NEDOZVOLJAVA DODIKU DA RASPRODA ZEMLJU.NAROD SRPSKI TO NE KONTA,SVE BI TO DODIK RASPRODO
Već je na 43% zaduženja. Do 60% je sasvim malo. Tik-tak
A da kupimo RS dok je crni petak
Ma sve se vidjelo na pokušajima protesta kad je Dodik trebao u sud BiH. Ni njegovi ga više ne vole, još kad im smanji plate na budžetu uskoro, radi silnih zaduženja, tek tad će biti gotov.
Bitno je da su urlali Srbija, Srbija usred Bosne. Fukara je to i ciganija poprilična
Do nove godine da bude 20x abd
Na Banjalučkoj berzi??? Dje si lopove> na ovaj način sve više para trpa u svoje džepove. Dionice kupuju njegove firme i posebno zaduženi ljudi!? Provjerite ljudi. Aman breeee!
Da ima Mile da podjeli po gradu.
Bitno je docekati Novu godinu na nogama a za ostalo pricat ce se 🤣🤣🤣🤣
Mašala,to burle
Odlična politika, samo nastavite i pojačajte zaduživanje, kamata je baš bezazlena stvar. Još malo pa će te i od kafanskih kamatara uzimati novac
kad pogledaš, prebrojiš i sračunaš, nova zaduživanja u prosjeku svakih 20 dana , hahahaha, likovi ne mogu mjesec sastaviti sa redovnim prihodima nego uzimaju nepovoljne kredite....zamislite takvu situaciju na svom ličnom nivou, hahahaha , propast propasti
Ja vam kazem da je Dodik najveci prijatelj Bosni i Hercegovini, jedno prica, drugo radi tj rasprodaje i zalaže imovinu RS a.
Gradjanima kojima on određuje sudbinu je bolje da ga smjene i angazuju strucnjake da ih izvadi iz dugova. On zaduzuje djecu koja se jos nisu ni rodila.
Sami sebe ce unistiti. Nece znati jel trebaju vratiti pare, il se ponovo zaduziti
Ako tako nastavite pa vi para nećete imati ni za traktorijadu
Brane srpsku kreditima.
Uzimaj Guto ti i onako neces vracati jer ces u zatvor!!