Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
biće veselooo :) jupi za korisnike, evo nižih cijena :D
Pa ima li ista sto bi izvuklo cestitku od vas hejtera??? Svaka cast europronetu!
Uskoro dolazi jos jedno ugodno iznenadjenje za korisnike telefonskih usluga koje će nam uštedjeti lovu.
Ovaj tekst je tooooooooooooliko zapetljan da se nista ne razumije!
Čuj Budnjo direktor! Majko moja šta bi sa ovom Bosnom? Onaj uhljup Ustikoljanski!!! ko pređe na tog provajdera i uplati Budnji marku u Džehenem će!
hahahah je.o sam ti mat.r BHT propada te rastura vas M tel bakire jo malo jos samomalo u zenicu ces brate
Niže cijene malo sutra. Ja nazvo 1444 da pitam ima li bonusa za ultru u februaru, jer sam vidio reklamu na TV, a ona kaže, ne znamo još, sutra se odlučuje hoće li biti bonusa. A već stavili reklamu na TV. Svi su operateri udruženi u pravi OLIGOPOL (Monopol koji zajednički drži fiše firmi) Dok je tako, nema nižih cijena.
Mozda ova konkurencija i dovede do toga da dodje do povoljnijih paketa usluga, ali problem je u infrastrukturi. Ukoliko niste mogli da ostvarite odredjenu brzinu (download) sa BH Telekomom necete to moci ni sa ovim euro.... Prvo treba uloziti u nove sisteme.... infrastrukturu
I podlijelih ovaj komentar na fejs i zamolih da ga i prijatelji pošalju prijateljima, pa vi sad gledajte. A nek ste još nekom ovako uradili, i oni će, pa eto. Borba, borba, ljudi, borba .... E sad nek mi moj postojeći provajder pokuša usporavati i obustavljati, doći će i on na tapet.... :):)
Samo da javim da su iz tog Europroneta veliki lopovi. Ja sam odustao od njih nakon što su mi njihovi tehničari rekli da sam s internet konekcijom \"zapao u slabije kanale\" i na pitanje da li se tu šta može uraditi rekli su mi \"cc\" kroza zube, što u prijevodu s jalijaškog jezika znači \"NE\". Došlo je vrijeme i da ja njima ovim komentarom kažem kroza zube \"cc\" -- najnekvalitetniji provajder u Sarajevu. Ni pod razno
Jesam šefe, vi ste najljepši, uz to i najpametniji sturčnjak, odličan potez!
Neka, jes vidio što je europronet poslušo mene i moje izlaganje o jeftinijim uslugama ?
Izbjegavam imati posla sa sandzaklijama i sandzackim firmama :) Budnjama budnjovanima :D
Hahaha ti ces prvi sutra preci na europronet koda gledam:)
Polizes cunu ovom budnji!
Znači, pa opet znači da je moj šef ZlajoKim Sung dao zeleno pa opet znači svjetlo