Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest vala, dole sitnim slovima napisu; "U slucaju da vam otkriju neku bolest, ponedeljkom, utorkom, srijedom, cetvrtkom, petkom, subotom, nedeljom, ili bilo kojeg datuma u narednih 100 godina, nazalost vasa premija osiguranja automatski istice, zbog losih vremenskih uslova, i zakasnjenja pri prijavi oboljenja, samim tim i gubite premiju osiguranja i sve nase pogodnosti". :)
Me, jel'de. Što ne pričate o izvaranim ljudima, koji ne znaju čitati i razumjevati "sitna slova". Pored ovih ima i druga grupa, kojima se premije ne isplaćuju (u punom iznosu), jer "fond je imao gubitaka". Koga briga što je fond imao gubitaka, ako je osiguranje uplaćivano! Pored ovih ima i drugih načina varanja, ali oni su se osigurali da sva ta varanja budu zakonita, jer su to maheri u varanju, koji su tehnike varanja usavršavali više od 100 godina. Ja ću radije potrošiti na najveću glupost, nego uplaćivati životno osiguranje. Sad' će neko reći "pa vidi, ovaj je dobio" - jeste, ali to je samo jedna tehnika varanja, na koju naivni nasjedaju. Naime, nijedna firma ne bi mogla opstati dugo da vara sve mušterije/klijente - već ovako, nekoga prevari, a nekoga ne, pa tako imaju određenu grupu ljudi koji tvrde "da je to poštena firma". Ali, dok je ovaca biće i vune. Ja imam izbor.