Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima uvoznicki lobi da vas tuzi bh sudstvu, pa jeste li svjesni koliko oni zaradjuju na uvozu smokava,oraha ljesnjika,badema i sad se vi nasli da to proizvodite...
Samo se vi hvalite time, pa kad idioti iz vlade vide tu informaciju, puknut će vam toliki porez da ćete zažaliti što ste to ikada spomenuli. Mnogo ljudi u BiH već odavno voza svoje aute na HHO energiju - voda, i nije im palo na pamet da o tome obavještavaju državne organe. Šta mislite zašto?
zar nije vec sve skankom zasadjeno???
nema nam zivota bez smokve.
U Goraždu Smokva fenomenalno raste i rađa. Jedno stablo imam, godišnje dva branja imam. Znači "dva puta u godini rađa i imam plodove velicine dječije šake". Preporuka za sve da posade Smokvu u svom dvorištu!
Naprijed Moja draga mila REPUBLIKO SRPSKA
Budu izvozili ss modernoga aerodroma, sa kojega se povečo broj putnika 2012 100% u odnosu na 2011, a nitko nezna za taj aerodrom..
sjetili se
Ja najvise volim one zute smokve, jos kad dobro sazrenu, kao med...
nigdje takvih smokava nema kao u trebinju i okolici(zasad,mostaci,dzivar):petrovace,klapavice,dzonkavice, zimice,susalice,saragulje i dr. a kvaliteta prvoklasna
još da proradi aerodrom pa da krene izvoz :-)
Volim suhe smokve od njih se dobro dize ...!
Guten Morgen...konacno se "sjetili"....