Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sa poštenim načinom rada ne mogu ovaj stan za života zaradit...
Moze se zaraditi i posteno samo moras znati kako.
Uvijek će biti bogatih i siromašnih.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nigdje većih društvenih razlika kao kod nas. Svugdje ih ima, ali kod nas ekstremne. Jedni nemaju šta jesti, drugi imaju sve što požele. Ni to ne bi bio problem da su ovi koji imaju svoju imovinu stekli radom. Sve više građana želi napustiti ovu ispaćenu državu. Na kraju, ovdje će ostati samo tajkuni koji će između sebe svakodnevno ratovati, a nadajmo se i međusobno poubijati.
ako mislis da su kod nas stvarno tako velike drustvene razlike, probaj otici u Afriku, evo npr Juznoafricku Repuliku. Jedni imaju kuce okovane zidinama od 2 metra, a drugi zive u satorima i pod vedrim nebom, stilom zivota karakteristicnim za prosla stoljeca. Moras priznati da kod nas nema ni tako puno toliko bogatih ni tako puno toliko siromasnih
Ako ikoga treba zaobići u usporedbama, onda je to Afrika.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
u normalnoj razvijenoj zemlji, ovo se uopšte nebi smatralo stanovima za bogate, nego za višu srednju klasu. samo što je kod nas srednja klasa izmučena i konstantno na granici siromaštva, a masa populacije već u debelom siromaštvu, pa zato ovi "bogati" (koji uopšte nisu TOLIKO bogati), odmah upadaju u oči.
Austrijska firma Strabak gradi u Sarajevu stanove, pored nekada svjetskih firmi Vranice, Hidrogradnje i Bosne, tugo moja. Ako su i kran na slici dovezli iz Austrije svaka im čast, ali mi me čini da je Vraničin. Drugi kran na Al šidi je Vraničin a firma u stečaju.
e to me najvise boli.. tuga
http://www.avaz.ba/vijesti/sarajevo/rekonstrukcija-trotoara-u-ulici-hiseta Pa ja se pitam zasto rekonstruisu ovaj trotoar kad 15 ljudi dnevno tuda prodje i kad uopste nije u losem stanju kakvih trotoara i ulica ima po gradu. Recimo moju ulicu Čobaniju nikad nisu renovirali, a sve ulice oko nje su popravljene. OK, asfalt i nije toliko los, ali je uska jer se parkiraju gosti picerije "Galija" i onda ovi sto prolaze se svaki dan svadjaju, trube i psuju, a policija poslije 16 h ne pise jer su u dogovoru sa gazdom Galije. Bas lijepi prizori za vidjeti i cuti. Samo stele, veze! Pa dokle vise!?
A kako li će samo riješiti problem buke od automobila i tramvaja koji prolaze tik uz ovaj ''DVOR''... Želim mirne i tihe noći svim koji su kupili ovdje stanove...
Jel ima ko kakvu rodicu u Americi da se udam za nju ? Ja ovdje ne namjeravam ostati :S
Slika #3... Super brzi voz na tramvajskoj prugi Do njega odmah Lamborghini....
Ovako ste pisali i za Bosmal pa zjapi prazan, što se tiče kvaliteta moguće da je okom vidljivo kvalitetno a unutra što je u zidovima je svugdje isto, made in China
Iskreno da kazem, i da imam kesa za stan u ovoj zgradi opet bih ostao na Dobrinji,nema ljepseg naselja u SJJ majke mi!
SLAZEM SE , NIGDJE LJEPSEG MJESTA , TISINE I MIRA KO NA DOBRINJI!!! DA MI DAJU DZABE NE BI UZEO!!!
Za ovu cijenu kvadarata mozete u Veneciji pa cak i u Milanu stan kupiti i to na jako dobrim lokacijama...
malo teze http://property-italy.immobiliare.it
Eh pa sad to isto kad bi ja prodavao stanove u sarajevu I izbacio cijene stanova u importane centru I ovih u dvoru .. I kao skupo... Proguglaj ti jos malo pa ces vidjeti prave cijene garantujem ti da ces naci...
ratni poglavica@sjetim ti se mame i potomaka redovno ,ti si sigurno od onih kojima je aljo valjo vise nego rodjeni otac,pa ga dizete u svetce i smeta vam kada posten narod kome je taj isti alija balija izmetbegovic obecavao da ce jesti zlatnim kasikama,a zna se ko danas tim kasikama jede ,a koji sada zivi na prosjackom stapu ,psuje jer se osjeca prevarenim kao nikad u historiji ,sigurno si od onih koji us 90 i koje strugnuli vratili s posle rata aljo im sve dao ,obogatio ih .itd....
Mislim da ce cika Miro posle festivala sebi uzeti jedan stan.
Eto posla za Sipu i ostale agencije
niste napisali da je ovo sponzorisani članak? niste napisali da kvadrat stana košta preko 4000 KM a kvadrat poslovnog prostora više od 7 000 KM? dakle, način življenja samo za bogataše!
pitajte aliju izmetbegovica ko kupuje ove stanove.Jbm.li mu pretke i potomke sta uradi od onake zemlje.jedne do boga obogati koji za kifle do juce nisu imali ,,a ostale je napravio tesko sirotinjom da ce im trebati 5 generacija da pocnu normalno zivjeti.
Ne dao Bog da bude opet rata. Ti bi se probao maksimalno nauzimati. Možda i griješim. Izvini ako si kakav skroman i pošten.
Popisam se ja na tvoje pretke i potomke ako tako razmisljas i pljujes po liku Alije.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ko kupuje ove stanove ako je kod nas vecina stanovnistva siromasna i ako niko nema posao i novca? Ne kontam.
Herr Miller, Herr Diller....
kupuje ta manjina stanovništva što imaju novac? Ne kontam. :D