Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i džapa opet pola komentara o ratu četnici balije ustaše....majku kretensku
ovo je smiješnobi žalosno. Bijeda bijedi uručuje nagrade.
Zna li iko ko je ovaj retard i može li mu se kako pomoći? http://i.imgur.com/SLIblOk.png Ovo radi skoro svaki dan. Teška dijagnoza. :D
Recept za uspjeh u BIH: preselite se u općinu kojoj je država uskratila svaki vid pomoći i koju zaobilaze državni fondovi. Ljudi koji tamo žive će nezavisno od državnog korumpiranog aparata napraviti bolji život i razvijati zajednicu mimo državnih uhljebljenih "kadrova" koji ne služe ničemu osim da kradu i pune stranačke kase.
vazi samo za bih! rad je od covjeka stvorio majmuna a nerad kriminalca.-od rada se dobije grba na ledzima.-kriminalom se obogati
Tako je to kad je KRADELJAŠ ministar privrede u Goraždu. Po onoj narodnoj: DOBAR GLAS SE DALEKO ĆUJE, A ZAO JOŠ DALJE ! MA i do Kine ako treba :)
dobar glas se daleko cuje rajlijaliiiiiihuuuuuuuuuuuuuuu :-)))
Opa! Vojvodino svaka čast!!
Jebem ti geografiju!
Novi Sad je u Vojvodini, najjači region u Srbiji. Prije svega, iako pripada srbiji Vojvodina je autonomna. Eto ti logike budalo. A koliko sam ja poturica to je diskutabilno. No sumnjam da si ti pravi novosadanin jer inače ne bi visio na BiH portalu. Bit će vise da si ti Bosanac koji živi tamo. Kao sto je moja majka vojvodjanka koja živi u Bosni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)