Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..evo veselja za budale....a, pametni trljaju ruke ;-))
pušači dislajkuju svaki iole normalan komentar, nije im u glavu doslo da truju sebe i njihove najmilije u krugu oko njih... stanovi, kafici, srednje skole, fakulteti sve zadimljeno :) blago drzavi u kojoj ce 90% ljudi biti ovisno o cigarama (blago fabrikama)
Kao onaj cips od pola marke. Imao 50g, pa 40g, pa 35g, sad ima 27g, a cijena uvijek ista. I vrecica ista samo krompir zamijenjen vazduhom.
Glup trik da se sakrije poskupljenje od 5,5 % . Nemojte nam smanjivati kutije, biće da sad pušim kutiju i pol dnevno, nigdje veze
Jbg. Ne moze se dovijeka povecavati cijena, postoji granica dokle dzep moze izdrzati. Jos malo ce smanjiti na 10, pa na 5.
Zbog Vas nam 99% djece puši!
...šta je PAKLICA. (Pakovanje?)
Droogi groođani lijepe nam BOOSNE I HERCEGOOVINE , sad moozete da PUŠITE do mile voolje...
trebaju te cijene cigara malo poevropizirati...u EU cijena jedne kutije prosjecno 6 eura...ovdje ne mora biti 12km al moze 10km i zabraniti pusenje unutra!!!!!!!! (za dobro zdravlje nase djece ako nista drugo)
Samo nam je to i trebalo.
Posli ovi iz FDS a varati narod pa kao na cokoladama skidati gramazu...hahahah
Tolika je kriza u BiH da FDS pocinje pakovati po 18 cigareta u paklice.
Jbg. Ne moze se dovijeka povecavati, postoji granica dokle dzep moze izdrzati. Jos malo ce smanjiti na 10, pa na 5.
ovaj clanak klix nije trebao uopste da objavi. zar to nije reklamiranje cigareta? a sto se tice cijena one su preniske. ozbiljno. kada bi cijena bila oko 30km za "paklicu" od 20cigareta, prosjecna cijena na zapadu ,dosta pusaca bi se odreklo preko noci.
paklica !! pa znaju li u duhanjari da su cigarete stetne po zdravlje???
U zemlji gdje su kardio-vaskularne bolesti i rak pluca glavni izroci smrti, i gdje se zna da oba oboljenja prouzrokuje i pospjesuje karcinogeni i toksicni dim cigara, vi umjesto da se borite protiv pusenja, vi reklamirate cigarete! Stidite se, Klix! Stidite i sramite! Vi snosite kao medij odgovornost i za informisanje mase i stvaranje javnog misljenja. Dok u EU zabranjuju bilo koje reklamiranje cigareta, vi ovdje veselo clanak objavljujete. Fuj!
kakva će paklica biti za 18 cigara ? ccc šta sve nece izmislit
Čast izuzetcima poput Senada Hadzifejzovica i slicnih njemu kojim skidam kapu do poda. Veliki broj onih koji su zaposleni u medijima kapiram kao idiote,mutante i degenerike sa mozgom veličine dijabole koji rade najogavniju šljaku svih vremena prodavajuci dusu za kupon javnog prevoza i par dodatnih maraka na bankovnoj kartici skupljajući mem u nekom prašnjavom stanu. Ponekad mi se toliko gade da jednostavno ne mogu skrenem pogled sa ''clanaka'' koje objavljuju i silno zelim da se autorima istih ispovraćam u lice. Ne vezano za ovaj članak,interesuje me je li nas ložite zato što vjerujete u ono što pišete ili nas trujete čisto radi kinte koju dobijate sve dok trebate ''gazdama''?
namazano :D dok cijene cigara rastu, oni ce pojeftiniti, samo izvuci 2kom iz pakovanja... kao kada su sve cokolade poskupile, a milka ostala ista..ono sto nismo znali je da je smanjila gramazu na 80g..jer to niko nit cita, nit primjeti, a novcanik se primjecuje itekako