Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Članak boli glava. Toliko teksta a nista nije rečeno. Obični korisnik je sad vise zbunjen.
Ovo ti je kao ona: Momak se uvukao djevojci u krevet i rano otisao kuci.E sada,jel bilo sexa to vam mogu objasniti ovi iz klixa.
Ko ti je kriv sto si glup pa ne znas izvuc kontekst.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Birani pretplatnik je trenutno zbunjen
Sve su prilike da se više nikako neće moći spojiti na mobilnu mrežu drugog operatera. Ako si na lokaciji gdje nemaš mreže svog operatera više nećeš biti u mogućnosti spojiti se na mrežu drugog pa čak i po cijenu da su pozivi skuplji. Ovo se može izbjeći samo ako se operateri međusobno dogovore oko uslova u ovakvim slučajevima.
Lijepi viber :)
Ovim se pokazuje da se polako ukidaju unutar državne granice
viber i what s up nema vjere, nema nacije, samo deri..
Bar nesto da smo ukinuli.Jedna prepreka manje.
moze li mi neko objasniti sta znaci ovo posto izgleda ja ne razumijem posljeratni bosanski jezik
Upisi se u skolu.
ništa neće uraditi pozitivno, lopovi se već snašli, naplaćuju po drugom sistemu u smislu, kad razgovarate 5 sekundi oni naplate 10,e sada će biti razgovor od 10 sekundi se naplaćuje kao 30 sekundi.. nekima v će ovi biti smiješno, ali sigurno se neće smijati b kad im stigne račun... znači sada je cijena razgovora btri puta veća a oni kao spuštaju cijenu..
Da li neko kuzi "sta je pjesnik htio ovim da kaze?" Hoce li pojeftiniti impuls ili nece. Hoce li biti jeftinije zvati mobilom ili nece? To jedini interesuje krajnjeg korisnika.
napravili su ćarlamu, pa i ako spuste cijenu razgovora ,sam taj razgovor će naplaćivati tri puta skuplje u smislu da je sad potrošiš 5 sekundi oni naplate 10, sada po novom će ti biti... potrošiš 10 oni naplate 30 sekundi...
@memoas i ti fino tuzis operatere za kradju ;) , pricas 10 sekundi ima da ti naplati 10 sekundi
Zaplakaće BH Telecom, ovaj lopovluk su oni i uveli
Sad mogu zvati srpkinje a da nisam u romingu :)
Konačno nešto pametno i normalno da se dešava u ovoj državi.
ništa pametno, izmislili su novi lopovluk... tako da se za potrošača ništa bitno neće promijeniti...
@memoas Vidjet' ćemo. Bitno je da se lokalni pozivi između različitih GSM operatera ne naplaćuju posebno uz veću tarifu.
Kod mene Viber i Bajrame i Božiće čestita
Idemo prvi, dajemo više!
Jel ovo sad znaci ja sa BHT mogu zvati m:tel a da mi ne skida vise kredita il šta?
ovo znaci da ako si na BHT ne mozes se nakaciti na MTEL nikako.