Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta je sa Zaštiti domaće radnike od poslodavaca?
Ajme... kakav je ovo logo?
ko sad tuš nam sjebo državu KAD BUDEMO SVI RADILI SVOJ POSO ILI POSAO BIČE PUNO BOLJE A DOK GOD BUDEMO IŠLI ONOM NAŠOM MAHALSKOM BIČE NAM OVAKO trgovci nude robu pod svoim uslovima država pravi zakone pa ko je kome kriv
Korektan komentar Meni i meni slični kada se obratim sa narudzbom kod istih ovih naših dobavljača odgovor je : avans 100% i dobijete robu , dok su isti ovi naši domaći proizvođači nosili šleperima Tušu i sličnim lancima robu sa odgodom plaćanja na neodređen rok , bez ikakvih garancija. Sada bi oni da to država refundira od naših uplata PDV-a E ne može to, ubuduće tražite garancije kao sto meni tražite avans.
Naj draži su nam ovi sa zapada valjda mirzimo svoje pa kud puklo da puklo SVAKO SVOJE GREŠKE PLAČA
VIC O NASEM ZDRAVSTVENOM OSIGURANJU!!!! Kaze, posla Zeljka Cvijanovic u obilazak novosagradjene bolnice u RS, khm posle izbora, da vidi kako je osoblju i pacijentima. Primi je upravnik bolnice i podje je sprovodit kroz prostorije... kad dodjose do jedne sobe, Zeljka da udje, a pacijent lezi na krevetu i drkka djoku. Zeljka brzo zatvori vrata pa ce doktoru: Dobro doktore, sta je sad ovo???? Kaze doktor: Rijedak fenomen, ubrzana produktija sperme, ima osjecaj da ce mu jaja puknit pa mora na dan najmanje 15 puta masturbirati, bolje receno, cijeli dan masturbira. Prihvati Zeljka nekako opravdanje pa krene dalje, podje u drugu sobu, kad tamo medicinska sestra pushi pacijentu. Zeljka sva ljuta i posramljena brzo zatvori vrata pa ce opet doktoru: Dobro doktore, sta je sad ovo??? Na to ce doktor: Isti simptom ko kod onog prvog, samo je ovaj privatno osiguran u Svicarskoj :-)))))))))))))))
Za pocetak i ovo je neki napredak.Bravo fbih.