Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce mladi u kafanama? Ma to su kjafiri,sta ce oni u Bosni,pravi muslimani ne idu u kafane! :DDDDD
E moj energetski efikasni Jasmine Faraone, bolje ti je da učiniš nešto za gladne i nezaposlene u Tuzli, koji kopaju po kontejnerima, idu u narodnu kuhinju, ili sakupljaju otpad da bi preživjeli (a to nisu više samo Romi), ili da učiniš nešto za mlade u ovom gradu, da ne vijentaju ko bezglavi po čitav dan po kafama po gradu, nego da im osiguraš makar malo dostojanstva i perspektive. Ovako si osigurao perspektivu samo šačici odabranih i privilegovanih koji su se okupili oko tebe, SDP-a, FOM-a, Panonike (jebla te ona), i inih elitističkih grupa (sve iz uglednih tuzlanskih familija), a to što svijet nema šta da jede, što mladi poslije fakulteta stoje u redu na Birou, što je uništena čitava jedna industrija koja je do rata zapošljavala 20.000 ljudi (a koja je izrezana u željezo), ma nema veze, bitno je da cvjeta "turizam", tržni centri (koji su prazni, jer moraš prvo imat pare da bi nešto kupio), mellaini (izgrađeni od ko zna kakvih rusih mafijaša domaćeg porijekla), itd, itd.
E moj čovječe, tačno kad čitam toj post vidim da ti nije još uvijek jasno kako stvari funkcionišu... Jasmin je napravio jezera i to je NAJBOLJI projekat u BiH za raju i TAČKA Jasmin ti ne pravi više fabrike prijatelju....ti moras da imas ideju i da pokrenes posao. Moras prijatelju da razmisljas glavom a ne da cekas da ti neko drugi servira zivot. Da ti pravo kažem bitno je da cvijeta turizam: posjetioci plačaju parking, smejštaj, hranu, slodoled, ulaznice, porez državi itd itd....Tako se buni budžet... Da Jasmin ima loših i lopovskih poteza ima...al ne seri po jezeru, oca ti Treba ga tužiti radi onog hotela, radi Slavke stjepica, giproma i ostalih lopova koji koketiraju sa njime....tako nekako