Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve nema se para a brasno se kupuje naveliko
Jeli ti ja reko, opipaj moj, nemoj brisati komentare.........
E opipas moj, sta si navalio brisati komentare
E opipas moj, sta si navalio brisati komentare
E opipas moj, sta si navalio brisati komentare
http://www.youtube.com/watch?v=zs60mMcDdRw
Smijite se Sarajlijice i ne kupujte brasno, al ako zapuca opet cete vi kopati tunele
Nemate hljeba, nemate brasna, vasa je Tuzla siromasna! Smije vam se raja, a vi i dalje budite ponosne anti-sarajlije!
U Tuzli je sve spremno za ratovanje.Svaka kuća ima po 800 kg brašna,500kg šećera i 300 lit ulja.Sad je sve do Dodika,Čovića i Lagumdžije.Valjda će se brzo zapucat da se zalihe nisu džaba pravile.
Da malo pojasnim situaciju direktor sarajevskog klasa hilmo selimovic je odbio brasno iz drzavnih rezevi pravdajuci to kao da je brasno staro ali analizom u osijeku je to dokazano laznim obnanjivanjem pivarskog lopova.Dakle brasno je ispravno i nije uopste brasno poskupilo na berzi vec je to sve krenulo iz klasa, trebaju im pare jer su duzni za kredite pa su odlucili da izazovu neopravdano poskupljenje.Tuzlanski kanton je dao najvise glasova SDA stranci pa tako sto su trazili to su i dobili.Hilmo selimovic direktor privatnog klasa je sve pokrenuo a jasno je ko dan da on u svojim biltenima san i oslobodjenje podrzava stranku sda i licni je prijatelj tihica i bakira.Glasajte i ubuduce za sda i uvjek ce vam se ovakve stvari desavati.
e.b.e.m.u, ne.ko br.ise ko.me.nt.are i ko.ji ni.su uv.redl.jivi, ne.vez.ani, sp.am, sig.ur.no s.r.B.s.k.i ha.cker.i i.li s.u o.ni do.le s.a b.h-h.b i ta.ko t.o
dok je cernobila bice kruha za Bosance...
treba onda bosna i hrvatska prestati uvoziti iz srbije i to je to, rijesen problem.
gladan sam jbemu
Normalno da nema brasna, valja zasadit sljive za rakiju.