Novo mjesto susreta
244

U toku opremanje Galerije TOWER: Sarajevo uskoro dobija novi poslovni centar

Sarajevo će uskoro dobiti još jedan poslovni objekat. Naime, u toku je opremanje Galerije TOWER, koja se nalazi u novoizgrađenom objektu Sarajevo Tower.

Galerija TOWER se prostire na tri sprata, odnosno na prizemlju, prvom i drugom spratu ovog objekta.

Ukupna površina u Galeriji je 7.800 kvadratnih metara. U njoj je smješteno 50 poslovnih prostora sa različitim sadržajima i biznisima.

Kako saznajemo, tu će se nalaziti trgovine, restorani, office prostori i sl. Važno je naglasiti da je za sve poslovne prostore, ali i za posjetitelje, osiguran parking prostor.

Ovakav objekat je nedostajao ovom dijelu grada pa se očekuje da on postane i svojevrsno mjesto susreta, poslovnih i privatnih sastanaka, izlazaka, uživanja u kupovini itd.

Također, predstavljat će odličnu lokaciju za firme koje se odluče ovdje preseliti svoje urede i iskoristiti sve pogodnosti koje se nude.

Naročito je važno naglasiti da je uređena i okolina zgrade, uključujući okolne ceste, što je pozitivna stvar kako sa praktičnog tako i sa estetskog aspekta.

Ovaj dio grada, može se kazati, konačno je dobio izgled kakav zaslužuje, a sa otvaranjem Galerije TOWER postaje i jedno od novih urbanih središta Sarajeva.