Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzla rules, snaga Bosne!
Svaka cast TE TZ!
Jao ovih Harisovaca što kmeče... pa gdje su ta Harisova dostignuća i stranke mu Zabih u 4 godine koliko su imali na raspolaganju...???
hahahahahahahahahaha, ovo ti je dobro kititi se perjem zabiha, hahahahaha, pa oni su i perje ukrali ako je ista vrijedilo hahahaha, dobar, fino se ismija
Jadovi, ovo su sve projekti Harisa Silajdzica, a vi se kitite tuđim perijem.
sto clanovi stranke SNAGA BiH (slogan), ali finasijska s.e.r.u to je nevjerovatno hahahahaha
Najlakse se kititi perjem Stranke za BiH, pa majka mu stara zar nisu ovaj SDP i SBB govorili da je SzaBiH utjerala elektroprivredu u minuse i dugove, a oni iz SBiH se pravdali da nisu u gubitku nego da su uložili u postrojenja i modernizaciju. Sada kad je došla njihova modernizacija ispada SDP da je to uradio. I zar nije čudo da nakon tolikih naslova da su ovi iz SBiH pokrali sve, da nitko od njih nije ni na sudu, a da ne spminjem u zatvoru, pogotovo sad kad je SDP i SBB na vlasti. Mislim da imaju ikakvih dokaza i da je išta od toga istina da bi ih Zlaja i Fahra lično proganjao, al et. Jede ste me izbore z... nikad više!!!
Nije stroj vrijedan 16.3 Miliona nego su ga oni toliko platili ! Sad ga nebi mogli prodat za 5 Miliona ... Tako ti je to... kad nemaš znanje, svak ti prodaje m.u-da za bubrege ! :)
Ovi sto rade u TE Tuzla su svi redom clanovi SDP-a Tuzla, i cistacica ima placu ne manju od 1200 KM. A jadni radari, prvi kopac ne moze prebaciti 900 KM, SRAMOTA
zar oni stvarno misle da na cetvorogodisnjem nivou ulaganje od 16 miliona nesto znaci za privredu
normalno da ima taktike, al dobra je ova u odosu na taktike \"samo za.je.bi narod\" koju koriste zna se koje stranke
ja ti ne mogu pomoci ako ti ne vidis njihovu taktiku
dakle znaci.. pustili su znaci u rad znaci stroj
Tuzlanska elektrana je energetski gigant,običan čovjek nema predstavu koliko se u toku 24 sata spali uglja u njenim kotlovima,to su hiljade tona,situacija sa ekološkog aspekta nije sjajna ali je daleko bolja od recimo predratne,sve je bolje i bolje. Veliki problem je nepotizam koji vlada pri zapošljavanju u ovu kompaniju,javna je tajna,priča se,niko nije potvrdio,da se radno mjesto u TE plaća od 10-20.000 KM,to je ono rekla-kazala,još niko nije bio na sudu.
Joj da hoce ovako u Konjicu \"mazat oci\", a ne kao ovaj nas faraon samo j.e.b.e.ne mostove pravi i gdje treba i gdje ne treba, a omladina sve go klosar
i ja bih se smijao da radim u termoelektrani ,plate zara ,poso siguran imaju sve bas sve...
čudo nije i Alija Betmen bio na otvaranju???