Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arnela Alajbegovic je vidjana takodje po hotelima sa istim gospodinom iz TE kakanj. Djevojka je imala takodje momka kojeg je varala sa gospodinom iz elektrane bit ce objavljeno u dnevnom avazu gospodinov identitet sa slikama.
Nije samo gospođica bila s tim gospodinom. Bila je sa njih još nekoliko, i to sve oženjeni. Vjerovatno je i sada tare oženjen čovjek. Prava sponzoruša, što bi se reklo po bosanski ROSPIJA
u TE kakanj kao sekretarica Arnela Alajbegovic uhvacena na djelu sexualnom sa gospodinom takodje iz TE koji je ozenjen. Taj gospodin sredjuje A.A posao zastalno jer sada radi pripravnicki koji upravo istice. u medju vremenu bit ce i gospodin imenovan.
UHOVT
BUDITE DRUGI HEJTERRRIII USPIOOO SAM ZIVOT MI IMA SMISAAAAAOOOO PRVI KOMENTAR NA CLANAK SAM DAOOOOOOOO TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOO HAJMO LIKE