Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bar cemo imati jos jedno kino. oleee :P
Neka nama Azela i Harisa, ko je.be ove Europljane i njihove europske cijene!
sve isto drugo pakovanje cijeli grad okovan modnim salonima ,dajte da sirotinja kupi sta od tehnike
Divno...nek se nešto lijepo dešava...hoće li biti otvorena nova radna mjesta ili se već zna i ko će raditi?
Ovi pregovaraju već tri godine, a još nisu počeli s radom. Ne prognoziram dobru budućnost ovom centru jer mu je lokacija loša, sa lošim pristupom, i ovako je krkljanac na tim cestama, još samo fali centar. A drugo, dotad će Al shiddi otvoriti, i svi ti isti će otvoriti radnje i u njemu, ko će onda ići do aerodroma. slažem se da nema šanse do 2013., u najboljem slučaju proljeće 2014.
Prijatelju, hocemo li danas u kino na aerodrom?!? :)
Zar, Bershka.....jedva cekammmm....mislim da ce biti premocno, a i Deichmann je jeftin ima finih stvari mada slici dosta pijaci nasoj :)
Geraldina nisi morala staviti mail sa imenom i prezimenom, mozes imati problema na poslu. Ima Bakir jos uticaja nazalost...
super, izadjem ispred zgrade i direkt u kino :)
A vala brate mili nemamo dovoljno shoping centara u SA treba nam ako ništa još 15 bassss jadnici xD xD
Sve je ovo dobro ali ko je jos vidio da se kino pravi na aerodromu, bolje da ste prosirili aerodrom jos za dva tri terminala i uz to dodali nekoliko prodavnica i to kao i na svakom drugom aerodromu a ne praviti kino na aerodromu ccc to samo u bosni moze nigdje drugo.
da do tada završe i onu autocestu 5c
@sarajka Ti samo vidis sto ce neko biti zakicen. A ne kontas da su gradjevinske firjme u Sarajevu na koljenima, vec neko vrijeme nema tendera. Radnike salju kuci, a ti o pranju para jao jao.
Proizvodi li iko ista u ovoj zemlji? Ili nas samo servisiraju i izvoze pare vani? A mi sebe kreditiramo i radimo za te koji izvoze te pare vani? Jel nam lijepo? Meni jeste....
bo vas taj aerodrom više,da hoće da se zapali :((((((((počeli ste ko bivša juga,sve u begiš,sada sve u sarajvo,nedate da i drugi prodišu :(((((((((((((
Deichmann nije los,,nisu skupi a imaju fine obuce a Takko je smece.
jel se gradi novi zeljin stadion,jel se vadi nafta,jesmo li faraoni ili nismo?