Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O yebem te državooo!!!
kakav kretenluk!
Vidio sam ih Vala nije nesto uzivo
eno Vam Angelina i Brad Pit stigli u Caffe pa se Vi zezajte
Pa mozel ista proci bez ovog Enisa jos ce iz kinder jaja pocet izlazit
Kazu u Visokom da je ova voda najbolja za skidanje strave, ice ko halva.
samo vi locite niste budale da radite i stagod zaradite ,ostvarite u zivotu kao ja i Dzeko.... olosi pitarski, nikada vi Dzekson necete biti.
samo vi locite , a fabrike , preduzeca? nikada vi Dzekson necete biti.
To za naš \"Jet Set\", ha....tobejarabi
jasta, voda od $40, tako da nama bosancima ne bude puno da damo cvaju za cesmovacu ;-)
@ninna nek si ti zapucala ua taj kafic, tp je prava vijest. vidim da ste bile odusevljene dobrom kafom za 2 km meni isto tako kad srce prohtije, uzmem jedan prazni kanister, samo ga za tu svrhu cuvam, i zapucam dok nekog vrela i rado si natocim neke izvorske vode. ma kakva tamo neka americka skupa. i sve onako opusteno, lezerno. boli me dupe :P
I ja slusam Vas budale.Ne valja ovo , ne valja ono . Ne bude mi mrsko ja i moje tri jaranice zapucamo u taj caffe . Sad ocekujes nesto kao ustogljeno , elitisticki i sta ja znam kad ono moram priznati da nam je bilo sasvim OK . Kafa im je vrhunska 2 KM , cijene normala , a ambijent sasvim ugodan a sto se tice vode slažem se sa ženicom .
Penn&Teller - Bottled water: http://www.youtube.com/watch?v=XfPAjUvvnIc
Flasirana, a i voda iz pipe se uvijek filtrira vise puta, izmedju ostalog i ultraljubicastim zrakama. Tako postane bakterioloski sigurna. Za one koji ne vjeruju, kupujte BlingH2O, jer to nije obicna voda, ima \'bling\' ispred.
Svaka cast na marketinskom potezu . Nisu ni dinara dali za reklamu a mi svi prdimo o njima .A ovi jadni sto prodaju deterdžente i tampone bacaju milione godisnje na marketing i nikom nista .