Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krvopije državnih budžeta, svi su obogatili tako.
Opustili se,mmf ih obradov'o
Divi ovog lopova glavatog fol se hvata dzamije a samo otima prostore i otvara kafice sa svojim misevima
Neima pomirenja dok se ne osude ratni zločinci i napredka dok su ratne opcije aktuelne, i neima privrednog razvoja dok se ne osude pljačkaši i pljačkaške privatizacije koji su uništili Energoinvest, Energopetrol, kupili Talgo vozove i izvrše plijenidbu milijardi koje se nalaze u vilama od mora do Floride i raznim bankama i oduzme kapitalistima koji su se preselili u Tursku i peru novac u sprezi sa Arapima.
ovo je sve izmisljeno da bi se moglo provoditi, popiti i zguziti sta
hoce nam pomoci bbi banka da nam spusti malo kamate na kredite
koji vam je ovo forum po redu ove godine i samo pricate kako moramo ovo moramo ono
"Ovaj Samit je prethodnih godina ostvario značajne rezultate. " Gdje su rezultati i zasto ih ne objavite ? Hajde bjezi tamo ! Samo lazete ovaj napaceni narod.
Ovog Amela stvarno preko mjere.Pa što ga ne postave na kakvu funkciju ako je takav egicentrik.
A ja biznismena i kur...rca. 80% ih u dugovima do grla. Obraz pod noge, tlači radnika i biznismen si.
http://webznalci.com/ kako zaraditi novac od kuce
Zavisi od lokacije i godine gradnje drug
Samit u buregdžinici "Laibach".
ko su ovi anonimusi
Tajkuni svih zemalja ujedinite se!
Kakva mi ekonomska snaga, mi trebamo sve snage u turizam ulagati. Praviti uslove da turisti, a prvenstveno Arapi dolaze u sto vecem broju.