Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljiva je ova "patriotska" razmjena... Iz Srbije u RS duplo više izvezeno, tržište Srbije prema broju stanovnika 3.5 puta veće. Kao ekonomista sutra bih uveo reciprocitet uvoza i izvoza sa svakom od zemalja regije. Sa svakom smo u deficitu. Lože podložne ložionama, a novac ne prepoznaje ložioničku... Kad podvučeš crtu, pravi smo bekani. Kolektivno!
Hercegovac92>>> BILO NEKADA, SAMO SADA NEZNAM HOĆE LI TO BITI TENKOVI NA NAPUHAVANJE???
to na žalost ne vide samo oni koji trebaju da vide
sto se mene tice najvise bih volio da propadne za genocidna tvorevina u svakom smislu. mi da smo bili pametni od '96 i zaustavili nas kriminal i uspostavili stabilnu progresivnu ekonomsku politiku, mogli smo taj manji entitet kupiti
Pa bolje je da nema izvoza,jer najveci izvoz je od Rafinerije,a ona 500 miliona u gubitku.Znaci nevalja ni izvoziti.
Pa ček zar Cvijanovićka nedavno ne reče da je "RS apsolutno sređena sredina za razliku od Federacije"....
Pa ček zar Cvijanovićka nedavno ne reče da je "RS apsolutno sređena sredina za razliku od Federacije".... "SREĐENA" JE ZA VAVIJEK NEZNAM KAKO ĆE SE IZVADITI - OD SRBIJE IM NEMA VAJDE. SBIJANCI PLAČAJU SVE MOGUĆE D IM SE STRANI IVESTITORI POJAVE. PRIČA IM NE PIJE VODE - SITUACIJA JE TOTALNO OTIŠLA K* VRAGU! a MILE ĆE MALO DALJE OD VRAGA - - NEMA PARA, KREDITNI KREDIBILITET JE ISPOD NULE, PA DA VIDIMO!
Samo napred Predsedniče, dužničkim ropstvom do samostalnosti i slobode hihihihihihihihi
Ne bih se začudIo na agresorske tendencije stanovnika manjeg entiteta, ali bih se začudio odakle vam tenkovi :D
Nema vise niko muda da posalje tenkove na i oko Sarajeva, jer zamisli da smo naoruzani bili 92 kao danas sto smo, od plana podjele BiH bi se izrodila velika BiH vjeruj mi!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)