Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa znas li ti gdje se ovo nalazi?
Dobro je da sve ostalo stima u gradu pa se budzetski milioni saljevaju na izgradnju novih pjesackih mostova (kod Akademije), te evo nekih samoposluga i poslovnih prostora koje ko zna ko ce dobit i za koje sitne pare na iznajmljivanje. Nek ima i 0 igralista za djecu u Starom gradu, nek na Darivi se nije asfalt mjenjo od 81. Sve stima, pa se pare trose na egzibicije.
Nadam se da imaju i parking!
Ko je vidio da se u starom dijelu grada otvara hipermarket ili supermarket??? Ni u jednom gradu koji drži do turizma vlada neće dozvoliti da se u turističkom središtu nalazi hipermarket sa cijenama koje nisu i ne mogu biti prilagođene turistima.