Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve sto treba u Lk je jostjedna zgrada za uhljebe. Inače ekonomija kipi
Delić lopov nek objasni kako je dobio Penthaus od Husića, bit će pacman akcija uskoro.
sud ima svoju zgradu, opet neko kupi kajmak na budalastinama
Prosla sam prije par dana kroz Lulavac. Dobronamjerno tvrdim da zgrada Doma zdravlja u Lukavcu izgleda SRAMOTNO! Da li nacelnik ili sluzba za urbanisticko/komunalno uređenje vidi na sta to lici, ruglo u raspadnom stanju! Kao mjesto za snimanje horor filmova, neuredno prastaro!
sta jos na toj zemlji ima? da nema nafte pa 3 duluma kostaju cetvrt miliona
Majkem, ko da je monaco a ne lukavac
Jbt vijest kao da fabriku grade a ne sud jbt dno dna dal se imo zapita kud plovi ovaj brod jednima je sve potamam drugi se ubise spajanjem kraj s krajem treci pljackaju sve redom cetvrti pukli ko kokica
OVO NESTO POJEVTINO DOBILI 1000M2 PO 40.000.EURA POD HITNO PROVJERIT VLASNIKA ZEMLJE VALJDA JE BILO I JEVTINIJE ZEMLJE U LUKAVCU .
Garant je slučajno brat načelnika ili neka bliža rodbina.
Šta traži ovakva vijest u rubrici BIZNIS , 🤔
neko je keširo 250 hiljada iz našeg džepa haha
Ne zavisi "pravosuđe" od zgrade , nego obraza u njoj zaposlenih !!!