Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitam! Samo naprijed!
Jesu te samo tih par slova latinice naucili? SRBIJA. I to samo štampana.. kad ćeš bolan na pisana slova..?
sky maki ma pusti budalu,vidiš da je retardiran!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kao što je ranije pisano u jednom članku na KLIX-u, budžet im je uduplan u zadnje dvije godine zbog dodatne takse nametnute TE Kakanj. Više je to razlog ove izgradnje nego neka pametna ekonomska politika.
a gdje ce svatovi da parkiraju
Pa u podzemnu garažu koja se nalazi ispod cijele zgade, uđu na jednoj izađu na drugoj strani, a do sale za vjenčanja idu liftovima, jednostavno.
Usran.....city...tj. selo
Masala
Mah
Licno mi je drago sto se grade novi objekti, ali mislim da je bolje bilo da su obnovili ili iz temelja novu zgradu bolnice napravili a opstinu izgradili gdje sada bolnica..
Koju bolnicu, imaju zgradu Doma zdravlja koja zadovoljava sve standarde u pogledu prostora i nije uopće stara, ne razumijem kako neko nešto tako jednostavno napiše bez poznavanja elementarnih stvari.
A kakav ti je prilaz bolnici? Kakav je parking bolnice? Svake godine se krpi put pored policije do bolnice i plus jos je uzbrdo kako mislis da oni starci idu na preglede treba im sat vremena od MGM do bolnice gore...koje ba elementarne stvari malo realnije pogledaj, jos kad se idioti parkiraju u onoj ulici za bolnicu i od bolnice...
sta ce im opcina kad je cijeli kakanj u Sarajevu
pa kad pare od elektrane idu u Sarajevo onda imamo pravo da svi budemo gore a da nam Kakanj dodje za odmaranje vikendom...
zasluženo,svaka čast Kaknju ,samo tako nastavite !!
Zgrada opcine treba biti osonula gradevina, oparanih zidova i ocvrljanih podova, oni sto rade u opcini nisu vise ni zasluzili
Kako za koju, u Kaknju administracija radi, Mandra je to postrojio.
bolje da sz dali novce da se Hrvati vrate u Sutjesku
Gorazde i Kakanj napreduju . Akobogda i drugi gradovi ce da zivnu. Posten je nas narod voli raditi da ima.
Kakve veze ima biznis rubrika sa izgradnjom opstine.Prvo sam mislio da je placeni oglas za neku gradjevinsku firmu al eto nije..Ovo grade za jos uhljeba da se zaposli jer to je biracko tjelo,uhljeb i familija..
Izgradnja je omogućila građevincima da rade i preko zime obzirom da se radi o velikom projektu, a među tim građevincima ima i puno Kakanjaca. Zar to nije za biznis rubriku?
bice tu mnogo poslovnih prostora na izdavanje pa bujrum
Treba Mandri javiti da ovo nije švicarska previše se zalufto
Ako Kakanj nema nezaposlenih onda ok sto su novac procerdali na zgradurinu, u suprotnom 0 bodova
e onda je ovo suprotno!
Ne valja im ovo u Kaknju, ako nastave pocece im azil trazit...