Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci bi morali ovako nešto svaki dan raditi..nagrađivati vrijedne, kažnjavati lopove i nehljebe.. dalje, naučiti ljude da cijene državu, da se plaća porez, prijavljuje promet.. svjestan građanin je garant države. Umjesto toga,masa nepismenih bira sda već 20 godina..kako infantilno...kako bolesno..rezultat tog je bečki dogovor
Nije problem SDA, problem je sto narod ne zna ni koga izabrati. Sve je to postalo isto s*anje, drugo pakovanje
Ja vidio zelenkaste slike i procitao; Heinekenova akcija posumljavanja. Izgleda da se blizi vikend ;)
Bravo Henkel, nije samo izvlačenje para i BiH ! Što niste pozvali Bakira na svečansot koji je otac mnogih BiH goleta, i niste mogli čovjek TRENUTNO U IRANU koji se preko Turske uvalio bajdalije u NATRON MAglaj a Bakir mu obezbjedio građu, Čovu ejr je već posjekao davno sav ratni plijen, te DOdika koji je .... zazauet sječom a naročito u nacionalnom parku Sutjeska ! Ono kriza, stiska i to :)))
Drvosjeca trlja ruke
To se zove drustveno odgovorno poslavanje.Bravo!Budite primjer drugima.
'gdje god nadjes zgodno mjesto, ti drvo posadi' J.Z Samo sadite, neka se zeleni Bosna, a i Hercegovina.
Sadi šumu da imamo gdje međede poslati!