Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moja statistiko sta ti rade, covjek bi reko kako su plate dobre a narod nemoze sastaviti mjesec.
kada se sve sabere i oduzme osoba dobije 450-500 KM, jadno...
250€ kome treba vise?
Slozena konfederacija od 10 visokoautonomnih kantona i ko zna kakva sve administracija i ljudski sektor to sve prati sa nerealno visokim ciframa zarade. I opet 827 KM. Realno stanje da ti se place...
Ma jeste al u kurcu. Jedan prosjecan politicar ima 100000KM, a hiljadu radnika ima 300KM i prosjek je 800KM.
@Napaćenko Kazu da je Dodik, a i Bakir i mnogi drugi "zaradio" 10 miliona za manje od deset godina. To izadje 100k mjesecno. Pa ti sad misli sta hoces.
Ona Sebija jebe prosjek napredovala i odma prosjecna plata skocila na 827 km 😊
Al zato vodimo u svijetu po nezaposlenosti!
SDA na vlasti i uhljebljeno 2,3 % od prosle godine a ako je neto placa 827 znaci da se vecuna zaposlila u drzavne institucije e sad ti vidi koliku lovu klepaju tamo pa ispada ovakav prosjek a masa ljudi radi za plafon 600 i to se udara nogom u straznjicu jos ako je redovno...
Hajmo napisati pravo stanje, je li dosta više obmana, ovdje ste uračunali i plaaće ,,guzonja,, od po 5, 6 i više hiljada maraka. Nije ovo u redu, konstantno narodu bacate prašinu u oči, pa neka mi neko kaže da radnici i sirotinja nisu odavno robovi u Federaciji BiH.
Guzonje sa Novalicem havljaju meso ,radnici jedu kupus i to ti u prosjeku dode da svi jedu sarmu ...
ja popravljam prosijek
Vi bi i da radite i da platu primate !!??
jest al u kurcu tolko.
Prosjecna ali u telekomu...
Al u kurcu
Ovom klixu ne vjerujem više ni da je trava zelena!
hahahahahaha ma mars