Željeznice Federacije BiH
0
U decembru direktna linija Sarajevo-Beograd
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
120 i 160 Km na sat. Mozda, mozda ali jedno 2114-te kad mi ponovo revolucijom dodjemo na vlast. Ovako sa ovima fasistima nikad, mozda ni tad.
IDEMO U SRBIJU, IDEMO U SRBIJU!!! Biti ce puni vozovi, kao i avion Tuzla-Frankfurt
a exit... pa dobro, XI... ma da, nikad nije kasno.
hajde vala, vise je bilo vrijeme da imamo voz do Beograda!
Bolje bi im bilo da radnicima isplate zaostale place, pa onda da predju na modernizovanje. Federalni budzet prazan, a oni naprdjuju i zamazuju oci narodu.
nije valjda da ce se cak 160km/h ici .... pa nece se moci covjek ni prirode nagledati
Haman oni nemaju plata nikako. Eno u novinama ih stalno prozivaju. Dobili samo dvije plate ove godine, a zadnja plata je bila za decembar prošle godine. Pokrali lopovi.
Ma bosna expressssssooomm sanjam kako putujem vozom prvo ide Sarajevo – Skoplje, preko Kraljeva, Niša i Valjeva, onda Split, pa onda Rijeka preko Pule i Osijeka Sarajevo, Zagreb, onda Beograd pa tek onda Novi Sad. Sarajevo - Beograd preko Tuzle, cijela Tuzla jednu kozu muzla.
Vrijeme je da vidite malo svijeta.