Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovih dana sve nesto pocinje i zavrsava
A sta bi sa mostom u Svilaju?Ovaj Hadzic spominje neki drugi.
samo naprijed, svaka cast
Izbori i sezona lopata :) !
A kuće ćemo vam obnoviti poslije izbora, još nije hladno tek je pohladno :D
Infrastruktura nam u posljednje vrijeme ide uzlaznom putanjom, sto je pozitivan korak za nasu drzavu. Samo nastavite tim tempom, svaka cast.
Ide uzlaznom putanjom dok ne prodju izbori. Zar jos ima naivnih.
Svaka cast,prosirenje cestovne mreze u nasoj drzavi nas moze samo ohrabriti i obradovati. Naravno ovakve projekte zelimo svi da vidimo,nasa drzava i ljudi su to i zasluzili !
samo neka se radi , dugo se u ovoj zemlji samo rusilo a izgradnja cestovne infrastrukture ce donjeti dosta dobrog u vise drustvenih segmenata
Veoma je vazno da se gradi... Dosta nam je ovih uzasnih puteva... Svaka cast, samo treba tako nastaviti...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
menscini da na ulasku u ovaj grad stoji samo GRADISKA
ja sam ti ćaća...eto, jel znaci sad da sam ti ćaća? :D more bit.. :D
SRBI kazu Gradiska, a Bosanci i Hercegovci Bos. Gradiska. Jasno? Isto tako Austrijanci kazu Wien a Bosanci Beč, Englezi kazu Belgrade, a Srbi Beograd. Jasno?
sdp miri dva entiteta, izgradio je milione kilometara autoputa, povecali su plate na 5.000 km, ozivili Druga i napravili po dzamiju, crkvu i sinagogu ! ajmo poltroni, roboti i podrepne muhe !
nije dzaba ujedinjeni!
i svaka čast, dobrim djelima protiv razjredinjavanja i separacije
PRIKAŽI ODGOVORE (2)