biznis
0

TV emisija Loto 6/42 s novim dizajnom i konceptom

Sarajevo-x.com
U utorak, 2. novembra, na programu Federalne televizije gledatelji su imali priliku pogledati izvlačenje brojeva igre na sreću Loto, Lutrije Bosne i Hercegovine u sasvim novom izdanju. Naime, ova popularna igra je doživjela cjelokupan redizajn svog vizuelnog identiteta, kao i unapređenje koncepta emisije.

"Cilj nam je da kroz novi izgled Lota pokažemo vjernim igračima, kao i onima koji to namjeravaju postati, da je Loto moderna, zabavna igra koja nagrađuje u svakoj emisiji veliki broj onih koji su imali najviše sreće sa odabirom svojih brojeva", istaknula je Alma Ajanović, šefica promocije Lutrije Bosne i Hercegovine, te dodala kako je "akcenat u osvježenom Lotu stavljen na igrače u globalu, što je posebno primjetno u studiju kada su u pitanju gostujući igrači kojima dajemo više prostora i time stvaramo ležerniji i ugodniji ambijent".

Pored nove scenografije, gledaoci su imali priliku vidjeti i nove grafičke elemente najavne i odjavne špice, kao i međušpice kreirane za svaku rubriku pojedinačno.

"Loto je i do sada bila igra koja je obuhvatala više različitih igara, kao što je Joker, dobitnik u studiju itd., no te igre u prethodnim emisijama nisu tretirane adekvatno kao zasebne cjeline. Stoga smo odlučili svaku rubriku posebno izdvojiti kako bismo igračima predstavili Loto kao igru u kojoj je mogućnost dobitka zaista mnogostruka", izjavila je šefica promocije Lutrije Bosne i Hercegovine.

Naredno izvlačenje Lota je subotu, 6. novembra, na programu FTV-a. Budite sa nama, jer je to prilika da zaigrate svoje sretne brojeve, i osvojite neki od vrijednih dobitaka.