Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako god iz Tuzle dolaze najpozitivnije vijesti u poredjenju sa drugim mjestima...
Zadnja slika. Drzavna zastava naopako postavljena. Pa dokle vise.
ovi sto govore tuzla selo haha ako cemo tako sta je sarajevo samo malo vece selo.. a aerodrom je extra kakav god da je bolje i to nego nikakav.. nismo mi njemacka pa neke tu aerodrome da pravimo.. a da su nam politicari 20 godina kako treba mozda bi dosad imali u sarajevu neki ko charles de gaulle, a ne pod stecaj bruka bakire i tvoja sva obecanja. zadnji sam ti put ja glas dao na izborima
Kokuzaneri! Nemate za kerozin
neka povezu prag, bratislavu ili bec sa tuzlom... to bi bilo veoma korisno za mnoge studente i dijasporce u centralnoj evropi
Aerodrom je extra, letio sam u Svedsku i u Njemacku bez problema. Abd uredice se da bude jos bolji. Samo sto dalje od Sarajeva jer sve sto korumpirani sarajevski lopovi preuzmu, propadne u mrcvarenju.
Kakva nam je drzava nakon 20 godina pljacke, takav nam je i Medjunarodni Aerodrom Tuzla. Slika i prilika. Zapusten,oronuo i samo sto se nije srusio. Nadam se da ove slike "Aerodroma"nece obici svijet jer tesko da ce nam neko normalan doci u nasu dragu BiH osim izbjeglica iz Sirije,Etiopije,Afganistana,Konga itd.... Osim zgrade, koja ne lici na zgradu Aerodroma nema normalnog puta do Tuzle. Ja nemam nista protiv Aerodroma u Tuzli ali se trebate upitati gdje su pare koje Kanton izdvaja za Aerodrom zadnjih 20 godina kada je vec infrastruktura postojala prije rata??? E moji Bosanci i Hercegovci, dok je takvih kao vi, Mile, Bakir i Covic ce uzivati u blagodetima ove zemlje vjecno.
Bolje i ovo nego stecaj.
bravoo
NEK dan sam letila is švedske do Tuzle . Kakav je ovo aerodrom . Jebes Frankfurt
NEK dan sam letila is švedske do Tuzle . Kakav je ovo aerodrom . Jebes Frankfurt
Svaka cast! :) Ako bi neko zelio da vidi papagaja kako prica link je ispod :) Hvala https://www.youtube.com/watch?v=SrLMPsTz4Co
Usluga grozna, turbulencije neprekidne, a nije ni domace...
što će selu aerodrom?
Tuzla je selo, prihvatili ili ne, big deal.... Ako je ovo aerodrom, vi u životu niste bili na aerodromu. Više liči na seosku četverogodišnju školu.
Eto Sarajevo je velegrad u kojem ti živiš.Zašto je vama sarajčićima krivo za ovaj aerodrom.I to seljacima koji su došli u Sarajevo iz vukojebine i misle da su sarajlije.E te ja zovem sarajčići!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako neko od stranaca sleti na ovaj aerodrom u Tuzli mislit ce da je pilot pijan sletio greskom u Kabul. Wizz dobio djabe bazu samo da promovisu aerodrom u Tuzli. Nemam nista protiv aerodroma u Tuzli ali neka ga bar ljudski naprave kako treba, slicnim dizajnom kao Sarajevski koji nije veliki ali je funkcionalan. Jebote ovo vuse lici na neku autobusku stanicu iz 70 godina proslog vijeka nego na aerodromsku zgradu " "MEDJUNARODNI AERODROM"?
bitnija je informacija da uvode nove linije, mene licno to vise zanima nego kako izgleda. a oko odrzivosti, ko, kako, kome i gdje neka se brine bego i njemu slicni, placeni su za to
Pa treba se renovirati ali treba i novca za to. Valjda ce biti za koju godinu jer su sigurno puno zaradili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
300000 putnika za godinu dana i to uspjeh :) U Londonu taj broj putnika sleti i uzleti za nekoliko sati.
Ma bravo glupane ako je tebi mjerilo london od 10 mil stanovnika
Uh, koliko sam minusa dobio :) Ma znam, samo poredim da u jedan grad za jedan dan sleti vise putnika nego u jednu drzavu za cijelu godinu. Znaci 365 puta i vise putnika, a drzava samo dva puta manja od grada. Ispada preko 130 puta manje po stanovniku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)