Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HALAL sertifikaciju vrše - HODŽE?! E, svakakvih gluposti ću se nagledati u ovoj zemlji.
@rassulo Sisaj kravu, čobane !
Kolju so i zacin na sa halalom Smijesnooooooo
ma dobro, upravo to i jeste pečat :) eto ga, halal pečat :) vidite, nekome je u interesu da odrađene proizvod ima određene karakteristike npr. jedna od industrija koja najvise koristi standarde je auto industrija. Pa kad naš proizvođač nešto proizvodi, švabo njega pita kako ti to proizvodiš, imaš li certifikat i koje standarde ispunjavaš. Da bi dobio certiifikat moraš da poštuješ standard. Standard koji definiše kvalitet proizvoda. Imas onda interne i vanjske audite koje povremeno provjeravaju da li ti poštuješ standard za koji imaš certifikat :) Kada npr.dođe do neke greške, proizvođač može tačno da utvrdi kako i zašto je nastala i da je ispravi u najkraćem roku. To što vi palamudite da li treba bošnji neko da mu govori ima li ili nema svinje...samo ste malo u pravu jer se tim standardom definiše mnogo toga. Sada su im otvorena mnoga vrata upravo radi tog certifikata...mnogo šite od BiH... shvatate li Vi to ?
http://depo.ba/media/pictures/2011/08/05/312715bf51187c07099ce1b542fd35f9.jpg
pa pismen ili nepismen,,moji mjesecni prihodi prevazilaze sve tvoje snove,,tako da sto je tebi pusti san,,meni je to svaki dan,,,,,MALO DA TE UTJESIM,,BAR SEBI PROMIJENI TU SKULU STO KUCKAS NA NJU,,,MALO SE PONOVI OBRADUJ SVOJ JADNI ZIVOT.
zasto te onda drze tako nepismenog, nego upravo da mogu manipulirati tobom kako hoce?
hajd razmisli jos jednom pa se javi,,,neko tu so kopa,pa neko proizvodi povrce za zacin,pa neko to mijesa pa degustira pa pakuje pa distribuira,nije so na policama trzni centara sama dosla sigurno... A MOJI VJERSKI POGLAVARI SU ZA RAZLIKU OD MNOGI VISOKO KVALIFIKOVANI STRUCNI KADAR,,PA NIJE TI ZGOREG DA SE MALO INFORMISES.prosiri malo vidike.
ćifutska posla
blago tebi kad ti hodzica sa 4 osnovne mora govoriti sta je dobro, a sta lose :D ti sigurno nemas briga u zivotu :D
tako sto nije pribavljena na adekvatan nacin,,,,,,,,tako'reci da niko nije zakinut od strane proizvodjaca u procesu nabavke i proizvodnje,,,, I DA SA SIGURNOSU NE POSTOJE NI 0% SANSI DA BI MOGLO DA POSJEDUJE KRMECI PRIMJESA!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Jc4zd0PI-eA
Znači u soli nema svinjetine,a DO DO začin je zaklan po vjerskim pravilima.Od sad više Tuzlanska so u moju kuću neće,DO DO pogotovo !!!!! Zato što ste me iznervirali .
koja glupost...kako so moze ne biti halal? 100% NaCl :D