Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasmin Imamovic,kralj
Ne kontam
Imaćete lijepu sliku sa autobuske kad budete odlazili vani.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo Tuzlaci! Kod nas nema vode, pasčad grize, trkači ubiše, Arapi gmižu, a sigurnosna situacija je sasvim zadovoljavajuća.
Aferim, pa bilo je i vrijeme.
Hocemo ovo i u Sarajevu!!!! Stid me bude kad mi neko od jarane dodje iz Hrvatske a ja ih moram pokupiti na nasoj autobuskoj.
bravo tuzla!
Sad ce stanicna usluga umjesto dosadasnjih 1KM biti 2 KM. Samo ih ne kontam kakvu uslugu naplacuju (bice sto prodjes do perona ili sto ti izda kartu)
Nek malo obuku i one cigane sto marsiraju po stanici...
da hoce vise i u Sarajevu stanicu malo uljuditi, od Olimpijade se pipnulo nije...
Svaka cast za investiciju, ali zasto je ovo "na naslovnoj" strani? Tuzla je trebala dobiti moderan prometni centar jos prije 15 godina. Da ne govorimo o Sarajevo. U Minhenu autobuska stanica kostala 300 miliona Eura, a kod nas teferic oko 550.000 Eura? ...
Joj jebote jesil svjestan da poredis Minhen sa Tuzlom..
Koliko će sad ulaz bit'? Petica?
Koji će to đavo. Treba samo jedan peron sa kog se polazi za Njemačku i zdravo.
@SvetiJuraj Ne možeš progurat kacu sira i veš mašinu kroz check in na aerodromu
@SvetiJuraj Jarane do Frankfurta za vikend cijena bila 600 KM. I samo ruksak smijes ponijeti težine do 8 kg.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bato na aparatima
Koja kamuflaža čovječe!
Meni su ipak one stare Titine stanice bile ljepše....kako autobuske, tako i policijske
Nismo se razumjeli, ono napisano je imalo jedno drugo znacenje
Jok, trebam baliti od sreće sto ovi danas ne hapse nikoga osim sitnu buraniju i fukaru....nisam Yu-nostalgicar ali bilo je stvari koje je trebalo ostaviti...recimo sistem zdravstva (svima sve besplatno), sistem skolstva (svima sve besplatno), sistem socijalne skbi itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
autobuska stanica sarajevo na aparatima
Ovima izgleda niko nije rekao da su izbori prosli
Hahahah! Super komentar!
Sad ce kantonalni brzo... za dvije godine.
U Tuzli se gradi i prije i poslije izbora. Bravo SDP Tuzla
Mozda bi sarajevska, mostarska, konjicka, zenicka itd. bus stanice vec davno bile nanovo izgradjene tj. dok je SDP bio na vlasti, da u SDP-u nisu bili Niksic, Lagumdzija, Damir Hadzic i ostali profiteri.
@kolorit Mostar ti je SDA+HDZ podijeljen grad koji se vjestacki drzi na rubu egzistencije. Zenica i Konjic su SDA uzduz i poprijeko od rata naovamo. Sarajevo je uvijek mahom bilo ili SDA ili neke njihove podrepne stranke - osim te magicne opstine Centar. Eno ti izbori.ba pa listaj rezultate. Bojim se da je tvoja vizija stvarnosti bazirana na bajkama. Zna se i Narod Zna ko je profitirao i ko i dan danas profitira.