Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa što ne prodate aranžmane nama, mi smo navikli na takva stanja, kod nas evo već 20 godina to standard postalo. Nego vi snizite cijene i pošaljite nama ponude
Cijene za Tursku nikad nisu bile nize.. 400 KM 12 dana cini mi se u Antaliji sa busom, sa avionom je doduse skuplje za 100-200 KM ali opet jeftino.
u turskoj u jacim centrima mores zaradit 500 600 700 ojera.. ostatak kao i kod nasih privatnika
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
.......bit će i gore ako nastave ovako uvoditi demokraciju......
@datderepolice .....netočno.......sve što im se dešava rezultat je njih samih i njihove gluposti.......
@datderepolice ......jaro....mislim da je razgovor s tobom gubitak vremena........ i najbolje ti je da klepneš na avion i odež živjeti u jednu od tih finih demokracija koje si nabrojao......
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
riješava probleme u svojo avliji naspram mentaliteta svog naroda, 5. godina udomio preko 2 miliona muhadžira iz sirije i ne kuka niti ih je pod mostove i nadvožnjake kao bezkučnike slogorio. i TITO je diktator bio pa sad bi svi Boga molili da se povrate ona vremena juge ali et narod je ipak ga demokratski izabrao, koliko god to zapadu ne pasalo. svi bi željeli da mogu ućiniti što Erdogan ćini. da dignu zemlju i naciju na noge iz dugova i izvući ih iz kandži IMF-a na pošteniji naćin od boli, patnje i krvavih ratova kojem su nedužne žrtve nedužne mase. mogao bih do sutra ali jedno je sigurno koga zapad pljuje onog kome ne mogu na ruke politi a hvale Izrahell itd.
kad pojedine komentare proćitam prosto se razoćaram plitkog razmišljanja Keyboard ninđi, fakti pojedini od "tiranina i diktatora Erdogana" podigao zemlju iz pepela dugova,
evo bosnje bi zapucale sad pa sad al yebiga..pile, peksimeti i pita bi se pokvarili do dole
Ustase i skutori svrsavaju kad procitaju ove vijesti a Bosnje Turkofili pate - kakva je ovo jadna zemlja. Evo ja sam neutralan - BOLI ME QURAC za Tursku i to ne sto sam Hrvat nego sto uopce me ne zanima sta se tamo desava. to je azijska zemlja koja je van Istanbula i Egejske obale zaostala cak i za BiH a kamoli za Europu.. ja gledam lijevo, a ne desno. lijevo je demokratija i sloboda, desno diktatura i radikalizam.
@Orso Bojim se da nisi u pravu ( kamo srece da jesi). Turska je blize nego sto mislis. Ako se produbi kriza u Turskoj , a hoce ako ljudi ostanu bez posla i ekonomija oslabi, onda je moguce da izbjeglice iz Sirije koje Turska drze kod sebe, krenu put Europe. EU nije spremna primiti 2 miliona novih izbjeglica sa Bl Istoka. Doslo bi do kolapsa sustava. Zato molimo se Bogu da Erdogan dodje pameti i da smiri stanje i Tursku vrati na staro.
Turizam je toliko loš da na bookingu skoro pa i ne možes naći smještaj
Ode sve u ...
Erdoganova demokratija....
Mogli bi se šehidski paketi uskoro početi uplaćivati za Tursku... Odeš, ne vratiš se.
nebi otisla sve da mi plate
... a gdje bi to TI...?
na k....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
DAŠ PARE DA SE KUPAŠ U BAZENU.
To to samo sjebat osmanlije
koji idiotizam na ovom klixu jedni se raduju sto ce turci propasti drugi sto ce valjda opstati zatim jedni mrze ruse dok ih drugi gotive a sad idemo cinjenicama kad je srbija i hr izvrsila agresiju na rbih to tkzv. bratstvo se isparilo niti 1 vojnika nisu poslali da uspotave mir i sprijece rat ... kad je kosovo sve diglo na noge da se ocijepi od srb. zapad dize ruku i rece ode ono a vi gledajte i nadajte se u ruse ali nesmijete ni prdnut... zakljucak svi ste vi mentalno poremeceni uzor je skand
Pa se vi kačite sa Putinom!
Adol ce dekretom regulisati da svi moraju ici u hotele i nositi njegove slike i citate.
Ne samo u turizmu nego Turska če osjetiti največe posljedice, od svijetskih faktora koji su organizatori vojnog puča, prvo na propagandnoj osnovi i sataniziranju Erdogana, kojima nije bio po mjeri, kao i mnogim predsjednicima država, koje su rasturili, ali iako slućajem nisu uspjeli, neće na tom ostati i za Tursku če biti teški dani, voditi borbu protiv daleko jačih.