Zimska sezona završena
0
Turisti otkazuju rezervacije na Vlašiću
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ce ga znati,mozda neko mrzi ime planine!? Vlasic planina u enciklopediji pise je dobila ime po Vlasima. Samo jedna mala konstatacija. Ja sam inache Azem Vlasi!
Mislim da su sva ulaganja u zimski turizam uzaludna, bar dugorocno gledano. A u buducnosti nece sigurno biti snijega ispod 2000 m NMV. Sredozemna klima DOBRO DOŠLA! Pozdrav!
Hah, VIJEST IZDVOJENA? OVDJE NEKO OPASNO MRZI VLASIC? KAO DA JE BJELASNICA NESTO BOLJA OD VLASICA? NE RADI VISE NEGO RADI, KAO SPIRIC, BRANKOVICI I OSTALA SDA BAGRA POKUPOVALI STANOVE GORE, APARTMANIZIRALI SVE MOGUCE, NACI CE ALI U CURKU NEKOG KOJI BI PRAVIO VERTIKALNI TRANSPORT I STAZE BEZ HOTELA, A DA APARTMANASI UZIMAJU ZITO? STANJE NA BIJELOJ UZAS. KOPAONIK JE VAL D\'ISER ZA BJELU I JAHORINU ZAJEDNO, TAKODJER NEMA SNIJEGA, KAO NI BIH PLANINE. ZASTO ONDA VLASIC ISTICATI? NISTA VLASIC NIJE GORI OD BJELASNICE. NEGO JESTE PLATILI ONE TOPOVE. MICITE OVU VIJEST, NA VLASICU PADA SNIJEG.
@ziko, majmune iskompleksirani najlakše je odmah vaditi se na to da su ljudi iz Sarajeva iskompleksirani pa eto oni pljuju po Vlašiću zato jer se smatraju boljima, jeli tako? Stvar je u tome što po Vlašiću pljune ko god stigne, ne samo Sarajlije, jer turistička ponuda vam je stvarno sa dna kace. Mafijaši vam grade vikendice nasred staze kako gdje ko hoće, vlasnici hotela su uglavnom razulareni pohlepnici koji bi da mogu i kožu odrali svakome ko stigne, a staze za skijanje ni topova nigdje ni na vidiku. I sa takvim jednim sranj*em od turističke ponude ispade da niste vi krivi nego vas eto zle Sarajlije kleveću. Pa po toj logici bih i ja mogao iskopati septičku jamu i otvoriti u njoj skijašku sezonu i onda se žaliti kako nema turista \"jer su me Sarajlije popljuvale\"...
\"Sarajevska prica\" klasicna ! Popljuj sve sto je 100 metara dalje od vjecne vatre ! Fuj ! Eto vam Bjelasnica pa uzivajte u \"sadrzajima\" i prirodi i ljubaznosti. Naravno i parking je dzaba !
bezveze se prenosi misljenje vlasnika portala koji objavi jednu vijest u sezoni,nisu pitali najposjeceniji portal vlasic-bih o misljenju
turkye (* turkye (* turkye (* turkye (* turkye (*
Na Pridolcima nazalost nema, dok na Busovackim stajama ima dovoljno za skijanje, istina je da je odjuzilo i staza je dosta mekana... ali je spremna za ovaj vikend Lijep Pozdrav
nema sanse da ima tamo snijega nakon ovih temperatura.---ni na stajama ni pridolcima:(((
Žao mi je zbog nedostatka snijega na Vlašicu, ali idemo na skijanje tamo gdje ima snijega ;) u Busovacu :P www.ski-busovaca.com
Nemas ti pojma. Ovo je udarac cijelom tercijarnom sektoru, usluznoj ekonomiji i turizmu. I trebaju se dici cijene turistima.
Drago mi je sto je propala jer ce valjda doci pameti pa odraditi Pavu i Cavu i nabaviti topove,pa neka se onda kurce,a ne ovako .....Imam gore vikendicu,ali je neiznajmljujem,tako da mi ni iz dzepa ni u dzep,a Boga mi ce se oni gore zapitati kome ulazu onolika sredstva,a nemaju topove za snijeg i nemaju snijega i staza dovoljno......
VLASIC??? JE LI TO U BOSNI ?IMAJU LI SNIJEZNE TOPOVE I 10-tak LIFTOVA? GLUPANE.NARAVNO U BOSNI u CENTRU.NAZALOST,IMAJU HOTELE;KAFICE; I SVE ZIVO,samo NEMAJU SNIJEGA I ONO GORE NAVEDENO. SEZONA=2-4SEDMCE GODISNJE.
ne mozes reci da je sezona zavrsena kad mozda i nije sta padne za 7 dana snijeg??? a da je gore cirkus jest.. ali ja ipak volim vlasic ( ne Babanovac )
Rezervirao sam vikend aranzman u hotelu Pahuljica preko mjesec dana unaprijed kad odjednom stize zahtjev za 100% avansnom uplatom inace gubim svoju rezervaciju. Kada sam rekao da im to nije nimalo profesionalno u telefonskom razgovoru sa predstavnicom hotela bio sam bukvalno napadnut. Jer, njih su vec neki prevarili pa sad oni tako svima. I niko se tu ne buni i sta bi sad ja. Samo kad se sjetim tog tona... kao da sam im ja nesto ukrao. Ma hej ! Niko mene nece ucjenjivati za moj novac. I vise nista nikom ne placam unaprijed. Nakon iskustva sa osobljem hotela Pahuljica ne bi ne neko ni puskom natjerao da tamo odem. Heh... sjetih se, rekose da imaju parking ako nema snijega. Ako zapada snijeg onda nemaju raspoloziv parking ali ima neki blizu koji se dodatno placa... tamo nekom trecem. Ma cirkus !