Za prvu fazu 60 miliona KM
0
Trebinje ipak dobija aerodrom?
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...presmiješno...ko bi uopšte htio ići u tu vukoje.inu
Tužno... zaista tužno. pazi samo ovo... već imaju i direktora, a nigdje aerodroma :D Ekonomija na dodikov način
koji ce dzavol u trebinju!
to je u slucaju rata da imamo odakle dizat bombardere pa da vas bombardujuju :) SHIT4EVR
Ja šta će MILO da tu da opere markica, na milione. MILO SURI TIĆU P... ME PO ... DALJE ZNAŠ SAM
bitno je da vec ima direktor nepostojeceg aerodroma
odakle pare????zasto aerodrom?hocel rusija isporucivat ORUZJE genocidnoj tvorevini?sta ce aerodrom u Trebinju?narod nema ni hljeba da jede a genocidna tvorevina hoce da pravi aerodrom,ovo nisu cista posla?! BiH4EVER!
Trebinje nema ni autobusku stanicu
ne samo mostari dubrovnik ima i podgorica i tivat znaci 4 aerdroma u krugu od 20 km......al nema sta da se sekira te kad taj aerdorm nikad nece biti gotov takav je dodik hahahaha
Ima Dubrovnik, ima Mostar. Ali ocito je da ne zele da koriste kompanije koje nisu 100% srpske. A kada izgradi taj isti aerodrom, trazit ce se od Bosnjaka(izbjeglih iz Trebinja) da koriste taj aerodrom a ne recimo Mostarski....koje licemjerje jbt
koji ce ku...c trebinju Aerodrom? kakva je isplativost ovog projekta? ko bi samo letio, kad samo 20 min odatle ima Dubrovacki Aerodrom je li ovo samo pranje para?