Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Eksperti" su uvijek bili zanimljivi i simpatični ljudi, puni samopouzdanja, veoma važni, svojim stavom jednostavno stvaraju povjerenje oko sebe, u stvari su obični šupljatori koji ne znaju puno više od nas i vole biti u centru pažnje, objašnjavati nešto, povlačiti paralele i pokazivati koliko su upućeni u svjetske toko. Ili su manipulatori koji nešto i znaju, ali to iz nekih razloga izokrenu (mada je ovakvih puno manje)
Da se djaba dijeli,u nas ce biti s akcizama biti 2 KM,samo moze poskupjeti,pa sta nas briga onda koliko je barel na svjetskom trzistu!!
Sta sve zapad i arapske zemlje nece uraditi da sruse ekonomiju Rusije..
A Rusija bas isplaka suze za nasim rezervoarima i standardom. Suze rone sto jedan prosjecni Balkanac sipa gorivo jedva za cvaju. Neka se rusi ekonomija i samog Univerzuma, ako mogu za normalnu/optimalnu/realnu cijenu sipati gorivo. Briga jednog Rusa, Amera, Arapa ili Perzijanca da li ti je gorivo 1.86 KM, 2.5 KM ili 5 KM, i da li imas banku u novcaniku.
taman da se uklope akcize, lahko, neosjetljivo, ko kad žabu metneš u mlaku vodu pa zagrijavaš lagano .. Fadil nije mogo spavati od planova sinoć
U naslovu piše "ispod", a u tekstu "iznad", pa koje je tačno?
E nek ste ispravili sada xD
Dali su to eksperti ili mutikaše?
Slaba Rusija = Slaba BiH i nama jeftino gorivo.
Jača BiH*