Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de ti to majstore saberi još jednom, za_j_ebo si ti tu nešta garant...
Strucnjaci sa firuma i ovaj pidataj omalovazavaju! Steta sto svoje vrijeme ne trosite pametnije, pa da ovih 1,9% jos povecate..
To su predvidjanja stvarnost nesto drugo
De nam reci stručnjak koliki je rast po tebi i kako ga ti izračunavaš, ako Svjetska banka pojma nema?
Nisam ja nista rekao za svjetsku banku, vec su sve to predvidjanja moze nam se zadesiti kakva poplava i onda ode rast dole, a ovdje se govori o gradjevinarstvu to se slazem da se gradjivinarstov razvija da samim time razvija i sporedne djelatnosti (proizvodnja cigle), ali isto tako ko ce kupovati npr. stanove ili poslovne prostore sve zjapi prazno i sada a kamoli izgradnjom dodatnih objekata, a sto se tice kako ga ja izracunavam ja ga ne znam izracunati, ali nije ni poenta moga komentara u tome kako se on izracunava nego da s obzirom na trenutnu situaciju jeste takav ali da li cemo ga zaista ostvariti to je pitanje, a da se ja pitam rekao bih da preko 2.5 dobro,
Sta ovi puse?
preambiciozno
Pogriješili su datum, trebalo je pisati do 20150. da će rast biti 1,9% http://preppersbalkans.blogspot.ba/
U pa super, taman bi i plate mogle porast za 1% - oko 5 km.
SUPER znači za entitet fbih rast od 4,9%, a entitet rs pad od -3,0%. UKUPNO RAST ZA BOSNU I HERCEGOVINU 1,9%. ..... ZNAČI IDE SE POMALO ALI SIGURNO NAPRIJED. NOVA VLADA FEDERACIJE OVO ONO 😉
Ma kod vas u četnički očišćenom kamenjaru nevesinja i ljubinja i pustarskim vukojebinama gdje divokoze noge lome imate rast samo kad raste kamenjarka na proljeće do prve suše.