Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A u Monte Carlu nema nikakvih poreza , nema poreza na auto, nema poreza na nekretnine, nema poreza na prihode ... nemaju nikakvih poreza. Samo su cijena nekretnina skupe. Da bi mogli ziviti u Monte Carlu ... morte imati najmanje 500.000$ NETO vrijednosti i kupljenu nekretninu i preporuku da ste profesionalac. 20.000$ 1 m2.
Kakva Svicarska. Svicarska 2010 u aprilul zaprijetila Njemackim politicarima da ce objaviti sve tajne miliopnske racuna SVIH NJEMACKIH POLITICARA I SINDIKATA RADNIKA ako budu krenuli na ustedjevinu njihovih gradjana (nijemaca) i bil svicarski parlamentarci pripremili zakon da provuku u proceduru. Citav ovaj slucaj je ZATASKAN. I nijemci se povukli. Svicarska NE ZELI UCI u EU jer je to SMRT RAZVITKU DRZAVE. U Dubaiu banke i naftne kompanije su oslobodjene poreza na dobit ako ostanu 30 godina u njihovoj zemlji.
Krajnje je i vrijeme bilo za takvu odluku CS-a. Inace citav sistem u svicarskoj funkcionise sa prljavim novcem. Ono sto je Gadafi prije par mjeseci izgovorio (\"...najveca mafija je ch drzava!\") nije nikakva budalastina, vec ziva istina.
moj dino...
NIje da oni taj novac ne žele, nego im je zaprijećeno sankcijama. Znači, pravilan naslov bio bi - NE SMIJU.
Prepali su me,bas sam pomislio sta ce biti sa mojim milionima koje mi je moj tatica ostavio...
uf uf sto su posteni postali...suplja prica...